Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürEn İyi Ücretsiz Yoga Web Siteleri ve YouTube Kanalları

    En İyi Ücretsiz Yoga Web Siteleri ve YouTube Kanalları


    Yoga, kaynağı Hindistan olan fiziksel ve zihinsel disiplinleri tarif eden bir kelimedir. Ayrıca Hinduizm, Budizm ve Güney Asya kökenli Jainizm gibi bazı meditasyon uygulamaları da yoga adıyla anılıyor. Yoga, meditasyon yoluyla zihin ve ruh sakinliğini sağlar. Ayrıca Hinduizmde altı geleneksel felsefe okulundan biri olarak kabul görür. Aşağıda ücretsiz Yoga web siteleri ve YouTube Kanalları hakkında bilgiler var.

    Ücretsiz Yoga Web Siteleri ve YouTube Kanalları

    Özellikle Yogaya yeni başlayanlar için iyi bir kaynak olabilecek web siteleri ile YouTube kanallarını aşağıda inceleyebilirsiniz. Hem vücudunuzu hem de zihninizi rahatlatmak istiyorsanız işte size ücretsiz yoga web siteleri için tavsiyeler:

    Yoga Download – https://www.yogadownload.com

    Deneyimli yoga öğretmenleri tarafından yönetilen farklı tarzlarda profesyonel olarak kaydedilmiş dersleri bulabileceğiniz bir site. Web sitesinde 100’den fazla ücretsiz video bulunuyor. Videoları stile, öğretmene, seviyeye göre sıralamak için filtreler kullanıyorsunuz. Hemen başta hatırlatmakta fayda var. Ücretsiz videolara erişmek için kaydolmanız gerekiyor.

    Yoga Journal – https://www.yogajournal.com

    Yoga Journal sitesi de yine ücretsiz online yoga videoları ve içerikleri bulabileceğiniz kaliteli bir web sitesi olarak dikkat çekiyor. Özellikle yeni başlayanların çok fazla yararlanabilecekleri içerik mevcut. Sitedeki kategori filtrelerini kullanarak ihtiyaçlarınıza uygun içeriği kolayca bulabilirsiniz.

    Do Yoga With Me – https://www.doyogawithme.com

    Do Yoga With Me isimli site, yüzlerce ücretsiz online yoga videosu barındırıyor. Sitede var olan içeriğinin yarısı ücretsiz olarak kullanılıyor. Sitede yorum yapmanıza ve forumlarına katkıda bulunmanıza izin verilmesi için kayıt olmanız gerekiyor.

    Yogi Approved https://www.yogiapproved.com

    Yogi Approved, yoga ve yoga yaşam tarzı makaleleri, videoları, hikayeleri, ürün incelemeleri ve daha fazlasını bulabileceğini bir yer. Farklı sürelerde, farklı yoga tarzlarında ve tüm zorluk seviyelerinde sınıflar mevcut. Web sitesinde ayrıca fitness ve meditasyon videoları var.

    Kino Yoga – https://www.youtube.com/user/KinoYoga

    Kino Yoga YouTube kanalı, yoga pratiğiniz için tüm araçları bulabileceğiniz bir yer. Acemiler için video uygulama seansları ile yoga yaşam tarzını hayat felsefeniz ile birleştirerek ilham alabileceğiniz bir site. Kino MacGregor bir yoga öğretmeni, dört kitabın yazarı, Miami Life Center ve Omstars’ın kurucu ortağı, altı yoga DVD’sinin yıldızı. 20 yıldır yoga ve 17 yıldır Ashtanga Yoga uyguluyor. Bu YouTube kanalı hem yeni başlayanlar için hem de daha deneyimli yogaseverler için oldukça ideal.

    Fightmaster Yoga – https://www.youtube.com/user/lesleyfightmaster

    Kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız bu kanal tam size göre. Çünkü yoga yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedersiniz. Ayrıca esnek değilseniz veya hareketleri iyi şekilde yapamıyorsanız endişelenmeyin. Sitede aradığınızdan çok daha fazlasını bulacaksınız. Yoga pratiğiniz derinleştikçe ve tecrübe kazandıkça yogayı daha çok seveceksiniz.

    Ekhart Yoga – https://www.youtube.com/user/yogatic

    Ekhart Yoga sitesinde farklı öğretmenler tarafından hazırlanan 619’dan fazla ücretsiz yoga videosu var. YouTube kanalı 2008 yılında Esther Ekhart tarafından açıldı. 350 binin üzerinde aboneye sahip bir kanal.  Sitede Hatha yoga, Vinyasa yoga, Yin Yoga, Anusara yoga ve Ashtanga yoga gibi çeşitli yoga türlerini hakkında bilgi var. Burası değişik Yoğa çeşitlerine ulaşmanız için iyi bir fırsat.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN