Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelEn iyi kablosuz oyuncu ürünleri - Kablosuzda devrim!

    En iyi kablosuz oyuncu ürünleri – Kablosuzda devrim!

    En iyi kablosuz oyuncu ürünleri makalemizde, son dönemde oyun dünyasında yaşanan kablosuz devriminden ve şu anda satın alabileceğiniz en iyi modellerden söz edeceğiz.

    Oyunculukta kablosuz devrimi

    Fare, klavye ve kulaklık gibi oyun aksesuarlarından bahsettiğimizde uzun yıllardır oyuncular, kablosuz ürünler yerine kablolu ürünler tercih ediyordu. Çünkü kablosuz ürünlerdeki mevcut teknolojiler, kablolu modellerin tepkime hızına yetişemiyordu. Doğal olarak özellikle rekabetçi oyunlarda kablosuz ürünleri kullanmak, önemli derecede bir dezavantaj yaşattığından oyuncular için tercih edilmiyordu.

    Bugün baktığımızda ise gelişen teknoloji ve oyun ekipmanları üreten şirketlerin bu konuda yaptığı gelişmelerle, kablosuz ürünlerden kablolu performansını alabilmek mümkün. Hatta bazı modellerin kablolu ürünlerden dahi iyi bir tepkime süresine ve performansa sahip olduğunu görebiliyoruz. Bu sayede oyuncular, kabloların getirmiş olduğu kısıtlayıcı ve konforsuz yapıdan kurtuluyor; aynı performansı kablosuz rahatlığı ile yaşayabiliyor. Peki, bu alanda en iyi ürünler hangisi?

    En iyi kablosuz oyuncu ürünleri hangileri?

    Logitech G903 Lightspeed

    Logitech, oyuncular için kablosuz teknolojiler üzerinde son yıllarda yoğun çalışmalar yapan bir firma. Yeni modellerindeki “Lightspeed” teknolojisi de tam olarak bu makalemizde anlattığımız devrimi gerçekleştiren teknolojilerden bir tanesi. Zira Logitech G903 Lightspeed modeli, barındırdığı teknolojilerle tıklama tepkime süresiyle piyasanın en hızlı olan modellerinden bir tanesi. Modelde 1 ms tepkime süresi bulunuyor ve bu sayede kablolu ürünlerden herhangi bir performans farkı olmadan oyunlarınızı kablosuz rahatlığı ile oynayabiliyorsunuz.

    En iyi kablosuz oyuncu ürünleri 2

    G903 Lightspeed modeli oldukça gelişmiş bir oyuncu faresi olduğundan; sonradan eklenebilir ağırlık desteği, tam 16.000 DPI’ya kadar çözünürlük sunan HERO 16 sensör ve programlanabilir makro tuşları gibi ek özellikler de sunuyor. Eğer çok gelişmiş bir kablosuz oyuncu faresi arıyorsanız, şüphesiz satın alabileceğiniz en iyi modellerden bir tanesi.

    Razer Nari

    Oyuncular için şüphesiz en önemli aksesuarlardan biri de kulaklık. Oyuncu ekipmanları dendiğinde akla ilk gelen firmalardan biri olan Razer‘ın Nari isimli modeli, 2.4 GHz üzerinden lag problemi yaşatmayan ve 12 metreye kadar kesintisiz bağlantı sunabilen bir ses performansı vadediyor.

    Oyun oynarken arkadaşlarıyla sohbet etmeyi sevenler için dahili bir mikrofonu da üzerinde bulunduran modelde “THX Uzaysal Ses” desteği bulunuyor. Bu da geleneksel surround sesin ötesine geçerek 360 derece ses deneyimini kullanıcılara yaşatıyor. Tabii ki saatlerce sürebilen oyun seansları için kişiye göre maksimum ayarlanabilirlik sunan kafa üstü kulaklık tasarımı ve kulaklık ped’leri de oldukça önemli.

    MSI GG Force GC30

    Özellikle spor ve platform türü oyunları oynamak isteyenler, fare ve klavye yerine oyun kontrolörü kullanmayı tercih ediyor. Bu noktada hem PC hem de Android platformu üzerinde çalışabilen kablosuz bir oyun kontrolörü olan MSI GG Force GC30 oldukça iyi bir seçenek.

    Model içerisindeki çift titreşim motoru, konforlu tasarımı ve 8 saate varan kablosuz kullanım ömrüyle öne çıkıyor. Genel tasarımına baktığımızda ise MSI’ın imzası haline gelen siyah ve kırmızı renklerin hakim olduğu bir kasa yapısıyla birlikte Xbox kontrolcüsüne benzeyen bir tuş dağılımı görüyoruz.

    Logitech G935

    Logitech’in bugüne kadar ürettiği en gelişmiş kablosuz oyuncu kulaklıkarından biri olan G935 modeli, birçok noktada rakiplerinden kendisini sıyırıyor. Kablosuz 7.1 Surround özelliğine sahip ürün, bu sayede özellikle çevresel ses duymanız gereken FPS oyunlarında, rakiplerinizin nereden geldiğini duyabilmek adına büyük avantaj sağlıyor.

    Tasarımsal olarak Lightsync desteğine sahip ürün, üzerindeki LED şeritleriyle birlikte çok göz alıcı görünüyor. Ayrıca tabii ki uzun süreli oyun maratonları için kulağınızı tamamen kaplayan geniş kulaklık süngerlerini de unutmamak gerek. Son olarak Logitech G935 modelinde, dahili bir mikrofon da yer alıyor. Bu sayede arkadaşlarınızla oyun oynarken veya Twitch, YouTube gibi platformlarda yayın yapıyorken sıkıntı yaşamıyorsunuz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN