Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiEn çok satan akıllı telefonlar!

    En çok satan akıllı telefonlar!

    Media Markt mağazalarında en çok ilgi çeken ve satılan telefonları sizler için derledik. Bakalım mağazalarımıza gelen ziyaretçilerimizin favori modelleri hangileri. En çok satan akıllı telefonlar listemize bir bakalım.

    En çok satan akıllı telefonlar!

    iPhone 7 32 GB Altın Sarısı

    Apple iPhone 7 modelinin 32 GB kapasiteli versiyonu Media Markt’ın en çok satanlar listesinde 5. sırasında. Apple iPhone 7’yi farklı renk seçenekleri ile bu linkten satın alabilirsiniz.

    en çok satan akıllı telefonlar

    Samsung Galaxy J3 16 GB

    Media Markt mağazalarında en çok satan 5 telefon listemizin 4. sırasında Samsung Galaxy J3 modelinin 16 GB kapasiteli versiyonu var. 5 inç’lik ekrana sahip olan telefon 1049 TL fiyat etiketiyle uygun fiyatlı telefon arayanların gözdeleri arasında.

    Arka tarafında 13 Megapiksel ve ön kısmında 5 Megapiksel çözünürlüklü kamera barındıran Galaxy J3 16 GB modelinin bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

    Nokia 3

    Akıllı telefon dünyasına Android işletim sistemli modelleri ile hızlı bir dönüş yapan Nokia’nın 949 TL fiyat etiketine sahip olan Nokia 3 modeli en çok satanlar listesinin 3. sırasında yer alıyor. Bu modeli satın almak için aşağıdaki linke tıklayınız.

    Samsung Galaxy J7 Core 16 GB

    Samsung’un en popüler serilerinden biri J7 serisi oldu. MediaMarkt mağazalarında en çok satanlar listemizin 2. sırasında yer alan Galaxy J7 Core modelinin 16 GB kapasiteli modeli,  999 TL fiyat etiketi ile dikkat çekiyor. 1000 TL bütçesi olanlar için oldukça dikkat çeken bir model olduğu ortada. Galaxy J7 Core 16 GB modelini bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

    Apple iPhone 6 32 GB

    Media Markt’ın en çok satanlar listesinin zirvesinde Apple iPhone 6 modelinin 32 GB kapasiteli versiyonu var. Halen çok popüler olan bu telefonu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

    En çok satan akıllı telefonlar listemizde, Media Markt mağazalarının en çok ilgi çeken modellerini listeledik.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN