Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    KadınDyson’ın en yeni modelleri V12 ve V15 MediaMarkt’ta satışta

    Dyson’ın en yeni modelleri V12 ve V15 MediaMarkt’ta satışta

    MediaMarkt Türkiye, elektrikli süpürge dünyasının yıldız ürünlerinden Dyson V12 Detect Slim Absolute ve V15 Dyson V15 Detect Absolute’ün satışına başladı. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de satışa çıkan Dyson V12, kablosuz teknolojisiyle temizliği kolaylaştırırken çıkarılabilir bataryası sayesinde satın alınacak yedek batarya ile çalışma süresini katlayabiliyor. Dyson V12, MediaMarkt’ta 5.999 TL’den, daha yüksek emiş gücün ve büyük hazne kapasitesine sahip V15 ise 6.999 TL’den satışa çıkarıldı.

    Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sunduğu on binlerce ürünle teknolojiseverlere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Elektrikli mutfak gereçleri, beyaz eşyalar ve süpürge kategorisinde sunduğu ürünlerle her evin ihtiyacı olan elektrikli aletlere ev sahipliği yapan MediaMarkt, Dyson’un yeni kablosuz süpürgeleri V12 ve V15’i satışa sundu.

    Maksimum emme gücü 150 W olan Dyson V12 Detect Slim Absolute, yumuşak naylon ve antistatik karbon fiber ipliklere sahip 25 cm genişliğindeki Laser Slim Fluffy temizleme başlıyla ince tozları sert zemin ve dar aralıklardan kolayca alabilirken Direct Drive temizlime başlığıyla da halılardaki kirleri temizliyor. Anti-tangle mini motorhead başlığıyla da saç ve hayvan tüylerini hızlıca toparlıyor.

    Auto, Eco ve Boost olmak üzere 3 farklı güç modu sunan V12’nin şarj süresi de bu kullanımlar dahilinde farklılık gösteriyor, maksimum batarya süresi ise 60 dakikayı buluyor. Dyson V12, çıkarılabilir bataryası sayesinde yedek batarya alındığı takdirde mevcut şarj süresini katlayabiliyor. Üzerinde bulunan LCD ekran ile anlık çalışma süresi, bakım uyarıları, güç modu ve batarya ömrü gibi bilgiler veren Dyson V12, MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de 5.999 TL’den satılıyor.

    Daha yüksek emme gücü

    MediaMarkt, emme gücü 240 AW olan Dyson V15 Detect Absolute modelini ise mediamarkt.com.tr’de 6.999 TL’den satışa çıkardı. Dyson V15, 0,77 litre ile daha yüksek hazne kapasitesine 14 siklon teknolojisine sahip. V12 modelinin 4 saatlik şarj dolum süresi bulunurken V15 ise 4,5 saatte şarj oluyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN