Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürDünyanın ilk 4G akıllı çocuk saati: Dokipal

    Dünyanın ilk 4G akıllı çocuk saati: Dokipal

    4. nesil mobil ağ teknolojisiyle daha hızlı veri alışverişi yapan, önceki ürünlere göre daha doğru konum belirlemesi sağlayan Doki şirketinin Dokipal adlı akıllı çocuk saatiyle tanışın.

    Hong Kong merkezli Doki şirketinin Dokipal adlı ürünü, dünyanın ilk 4G teknolojisini destekleyen akıllı çocuk saati olarak dikkat çekiyor. 4. nesil mobil ağ teknolojisi olan 4G, LTE ve 3G’ye göre daha hızlı veri iletişimine imkân sağlıyor. Dokipal akıllı çocuk saati MediaMarkt internet mağazasında son dönemde büyük ilgi gören seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. Bu hafta sizlerle Dokipal akıllı çocuk saatine yakından  bakacağız.

    Dokipal

    En doğru şekilde konum takibi

    Akıllı çocuk saatleri, ailelerin çocuklarıyla ilgili güvenlik endişelerini gidermek için pratik bir araç. Dokipal akıllı çocuk saati görüntülü ve sesli arama, mesajlaşma, konum izleme, spor takibi ve eğitimsel özellikler içeren ideal bir çözüm. Dokipal akıllı çocuk saatinde konum takibi GPS, LBS ve WiFi üçlü algoritmasını kullanarak en doğru şekilde yapılıyor. Ek olarak, çocuklar saatlerini Bluetooth ile eşleştirerek arkadaşlarını da ekleyebiliyor.

    Dokipal

    Güvenlik endişesi tarih oluyor

    Üretici firma tarafından 5 yaş ve üstü çocuklar için önerilen Dokipal akıllı çocuk saati, ailelerin çocukları okulda, sporda ya da parkta olduğu anlarda endişe duymamalarını sağlıyor. Çocuklarıyla her an iletişimde olma imkânı bulan aileler güvenlik kaygısı taşımıyor. Aynı şekilde bu durum, çocuklar için de güven duygusu oluşturuyor.

    Dokipal

    Sesli ya da görüntülü haberleşin

    Dokipal akıllı çocuk saati sayeside, çocuğunuzla dilediğiniz zaman görüşme yapabilir, mesaj gönderip alabilir, bulunduğu konumunu akıllı telefonunuzdan görebilirsiniz. Gerektiğinde çocuğunuz da sizi ve önceden tanımlayacağınız aile bireylerinin numaralarını tek tuşla arayabilir. Bu nedenle de kendisini güvende hissedebilir.

    Dokipal

    Tek tuşla acil yardım istenebiliyor

    Üründe, acil durumlar için SOS düğmesi bulunuyor. Olası bir tehlikede çocuklar, ebeveynlerine ve kişi listesindeki herkese tek tuşla anında Acil Durum Uyarısı gönderebiliyor. SOS durumu aktif hale geldiğinde, çocuğunuzun konumu ve çevresindeki seslerin 60 saniyelik kaydı hemen ailelerine gönderiliyor.

    Dokipal

    Doki uygulamasını cebinize yükleyin

    Çocuklarına Dokipal akıllı çocuk saati satın alan ebeveynlerin, çocuklarının takibini yapmak için ürünün mobil uygulamasını akıllı telefonlarına yüklemeleri gerekiyor. Uygulama hem Android hem de iOS kullanıcıları için ücretsiz sunuluyor. Oldukça fonksiyonel olan uygulama, kullanımı kolay bir arayüze sahip.

    TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda dünyanın ilk 4G akıllı çocuk saatini inceledik. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan daha fazla akıllı çocuk saati seçeneği için buradan bilgi alabilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN