Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımDizüstü bilgisayarınızı harici ekranla daha keyifli hale getirin

    Dizüstü bilgisayarınızı harici ekranla daha keyifli hale getirin

    Tüm dünyayı etkileyen COVID-19 nedeniyle artık birçok kişi evden çalışmaya başladı, öğrenciler eğitimlerini evden sürdürüyor ve büyük bir kesim bankacılıktan market alışverişine kadar birçok şeyi dizüstü bilgisayarı üzerinden yapıyor. Bu nedenle dizüstü bilgisayarlar günlük hayatımızın büyük bir parçası haline geldi. Ancak birçok kişi taşınabilirlik açısından dizüstü bilgisayar alırken küçük ekranlı cihazları tercih ediyor. Taşıma açısından bu çok önemli bir kolaylık sağlasa da kullanım açısından çeşitli dezavantajları da beraberinde getiriyor. Büyük ekranda oyun oynamanın zevki elbette daha başka ve büyük ekranda çalışmak çoğu zaman verimliliği artırıyor. Bu sorunu harici bir ekranla ortadan kaldırmak mümkün. Harici ekranı dizüstü bilgisayarınızın bir uzantısı ya da tek başına olarak kullanabilirsiniz. Hatta ekranı dizüstü bilgisayarınızın üstüne ya da yanına dikey gelecek şekilde bile yerleştirerek farklı bir deneyim elde edebilirsiniz. İşte size dizüstü bilgisayarınızla kullanabileceğiniz çeşitli harici ekranlar.

    Samsung LU32R590CWMXUF 32” 4K Ultra HD 10bit Çerçevesiz Curved VA Monitör

    Listemizin ilk sırasında Samsung’un 32 inç 4K kavisli ekranı LU32R590CWMXUF var. Dizüstü bilgisayarınız 3840 x 2160 çözünürlüğü destekliyorsa büyük keyif alabileceğiniz bir ekran. Şu an için 3.799 TL fiyat etiketine sahip olan bu ekran sahip olduğu gelişmiş renk özellikleriyle dizüstü bilgisayarınızla en verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı oluyor. Bir milyar rengi ve 2500:1 kontrast oranını destekleyen ekranla daha geniş bir renk aralığı ve daha derin ve koyu siyahlar sağlıyor. İster oyun oynuyor, isterse de video izliyor veya grafik uygulamalarıyla çalışıyor olun, daha doğru ve gerçekçi renkler gördüğünüzden emin oluyorsunuz.

    Ekran hakkında daha fazla bilgi almak ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Viewsonic XG2705 27” Full HD IPS Panel 1ms 144Hz Pro-Gaming Monitör Siyah

    Listemizin ikinci sırasında Viewsonic’in 27 inç Full HD ekranı var. Dizüstü bilgisayarınızda oyun oynamayı seviyorsanız hem genişliği hem de sağladığı düşük gecikme ve gelişmiş renk özellikleriyle sizi tatmin edecek bir ekran. Sadece oyun değil iş ve diğer konular için de rahatlıkla kullanabileceğiniz oldukça kaliteli bir ekran. Şu an 2.419 TL fiyat etiketine sahip olan ekran birçok kullanıcıyı tatmin edecek kaliteye sahip.

    Ekran hakkında daha fazla bilgi almak ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Lenovo L27i-28 65E0KAC1TK 27” 4 MS Monitör Siyah

    Listemizin son sırasında fiyat performans açısından oldukça önde olan bir cihaz olan Lenovo L27i-28 65E0KAC1TK var. 27 inç, full HD ve 4 ms özelliklere sahip olan ekran 1.199 TL’lik fiyatıyla mükemmel bir fiyat performans sağlıyor. Dizüstü bilgisayarınızın küçük ekranından sıkıldıysanız 27 inç ekran size devasa bir kullanım alanı sunacak.

    Ekran hakkında daha fazla bilgi almak ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN