Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımDayanıklı dizüstü bilgisayar ve tabletlerden oluşan Acer Enduro Serisi duyuruldu

    Dayanıklı dizüstü bilgisayar ve tabletlerden oluşan Acer Enduro Serisi duyuruldu

    Acer, sahada çalışan profesyonellerin ihtiyaç duyduğu dayanıklılığı, taşınabilirliği ve performansı sunmak için özel olarak tasarlanan sağlam dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerden oluşan Enduro serisini duyurdu.

    Acil müdahale ekipleri ve endüstriyel üretimde çalışan işçiler Acer Enduro N7 ile güvenle çalışabilecek. Etkinlik organizatörleri ve açık hava hobileriyle uğraşmaktan hoşlananlar ise ince, hafif ve dayanıklı Enduro N3’ü beğenecek. Enduro serisi tabletler perakendecilerde, depolarda ve üretim tesislerinde kullanılmaya uygun bir şekilde tasarlandı.

    Acer Enduro N7 dayanıklı dizüstü bilgisayar; acil müdahale ekiplerinin, saha çalışanlarının ve üretimde çalışanların ihtiyaç duyduğu sağlamlığı sunan darbe emici malzemelerden üretildi. MIL-810G ve IP65 sertifikalı cihaz, en sert zeminlere düşmeye, toza ve suya karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlandı. Sıcak veya soğuk ortamlarda kullanıma uygun olan bu dayanıklı cihaz, 700 nit parlaklığındaki 14 inç FHD ekranıyla hem açık hem de kapalı mekanlarda mükemmel görüntü sunuyor. Enduro N7 uzun iş günleri için çift pille geliyor. Çalışırken değiştirilebilen pil 10 saat kullanım sunuyor. Bunun yanı sıra bir de dahili geçiş pili bulunuyor.

    Zorlu çalışma ortamlarında fiziksel hasara karşı dayanıklı olan Enduro N7, modern iş yükleri için gereken teknolojiyle de donatıldı. Sekiz çekirdekli 8. Nesil Intel® Core™ i5 işlemci farklı uygulamalar arasında akıcı geçiş yapan cihaz, aynı anda birden fazla işle uğraşma imkanı veriyor. Enduro N7 ayrıca son derece güvenli yapısıyla da dikkat çekiyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN