Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelDaha iyi bir görünüm için erkek bakım ürünleri tavsiyeleri

    Daha iyi bir görünüm için erkek bakım ürünleri tavsiyeleri

    Pandemi sürecinden öncede bakım setleri kullanan erkeklerde yok değil. Herkes kendi evlerinde tıraş oluyor ve bu bakım setlerini kullanıyor. Eğer sizde şu aralar bakım setleri veya bakım ürünleri arıyorsanız sizin için seçtiğimiz ürünlere göz atmanızda fayda var. İşte sizin için hazırladığımız liste:

    PHILIPS S9721/41 Şarjlı Tıraş Makinesi

    Eğer profesyonel bir tıraş makinası arıyorsanız bu modeli önerebiliriz. PHILIPS S9721/41 markanın bugüne kadarki en gelişmiş tıraş makinesi. Yüz kıvrımı algılama teknolojisi sayesinde yüzünüzün her kıvrımını  algılar ve V-Track sisteminin kılları en iyi kesme konumuna yönlendirmesi sayesinde en iyi sonucu elde edersiniz. V-Track PRO bıçak sistemi,8 yönlü Contour Detect Başlıklar ve SmartClick sakal şekillendirici özelliği ile ürüne buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

    BRAUN BT5240 Saç Sakal Şekillendirme Makinesi

    Bana daha uygun fiyatlı bir ürün lazım diyorsanız eğer BRAUN BT5240 fiyatıyla dikkat çekiyor. Kısa sakal tarağı kısa ila orta uzunluktaki sakalları (0,5-10 mm) korumanıza yardımcı olur ve saçınızı keser. 11 mm – 20 mm tarakla daha uzun sakal ve saç stillerini koruyabilirsiniz. Braun Sakal Kırpma Makinesi başlığıyla boyunda ve yanaklarda keskin çizgiler ve kenarlar elde edebilirsiniz.  Ayrıca yanında Gillette Fusion5 ProGlide tıraş makinesi yanında hediye! Göz atmak için buradaki linke bakabilirsiniz.

    DUCATI BY ARZUM AR5501 Circuit 13’ü 1 Arada Erkek Bakım Seti

    Titanyumdan yapılma bıçakları ve 13 farklı başlığıyla çok fonksiyonlu Arzum’un DUCATI serisi 0.3 mm mikro kesim ayarı ve 90 dakika şarj süresi ile dikkat çekiyor. Saç tıraşı olsun sakal düzeltme olsun diğer bölgeler olsun korkmadan kullanabilirsiniz. Tasarımı sayesinde ele oturuşu da mükemmele yakın olan bu modele de göz atmak isterseniz buradaki linkten bakabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN