Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımDaha büyük iPhone X mu geliyor?

    Daha büyük iPhone X mu geliyor?

    Daha büyük ekranlı iPhone X gelir mi sorusuna yazılım mühendisliği ile karşılık verildi. İşte detaylar…

    Apple’ın iPhone’ları tanıtacağı tarih geçtiğimiz günlerde açıklık kazanmıştı. Özetle geri sayım büyük bir hızla devam ediyor. Bu arada merakla beklenen yeni modellere ilişkin çeşitli bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. En yeni bilgilerden biri de iPhone X’un ekran boyutu olarak farklı seçeneklerle gelip gelmeyeceği noktasındaki soru işaretlerine açıklık getiriyor.

    Henüz Apple nezdinde doğrulanmamakla birlikte iOS 12 Beta versiyonunda daha büyük ekranlı iPhone X’a ait olduğu iddia edilen bir ikon keşfedildi. Ancak söz konusu modelin ekran boyutu hakkında net bilgiler bulunmuyor. Diğer yandan geçtiğimiz aylarda da gündeme gelen daha büyük ekranlı bir iPhone X Plus gelir mi sorusuna adeta yazılım mühendisliğinin gücüyle karşılık veriliyor. Bununla birlikte cihazın görüntüsü (arka yüzünün tasarımı, yan kısımlar, vb) hakkında da net detaylar yok. Daha fazla ayrıntı için bir süre daha beklenmesi gerekiyor.

    Bu arada ilgi çekici bir diğer detay olarak aynı metotla, aynı işletim sistemi beta versiyonu içerisinde çerçevesiz bir iPad ikonuna da rastlandı. Apple’ın çerçevesiz bir iPad modeli sunması da böylelikle güçlü olasılıklar arasında yer almaya başladı.

    Apple’ın iOS beta versiyonları adeta bir tür sinyal istasyonu. Geçtiğimiz sene de benzer şekilde bulgulara rastlanmış, iPhone X’un tasarımı bu şekilde ortaya çıkmıştı.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN