Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunCyberpunk 2077'nin yeni çıkış tarihi 19 Kasım 2020

    Cyberpunk 2077’nin yeni çıkış tarihi 19 Kasım 2020

    Merakla beklenen Cyberpunk 2077 çıkış tarihi 2 ay daha ertelenerek 19 Kasım 2020 olarak belirlendi. İşte detaylar…

    Yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alan Cyberpunk 2077’den bir kötü daha haber daha geldi. Oyunun geliştiricisi tarafından yapılan açıklamaya göre merakla beklenen oyun iki ay daha ertelendi.

    CD Project’in açıklamasına göre oyunun devası yapısı nedeniyle hala yapılacak çok fazla şeyin olduğu ve bu nedenle bir kez daha erteleme kararının alındığı belirtildi. Resmi açıklama ile erteleme kararını duyuran yapımcı stüdyo, erteleme kararının ayrıntılarını paylaşırken, oyunun yeni çıkış tarihinin 19 Kasım 2020 olarak belirlendiğini açıkladı.

    CD Project’ten erteleme açıklaması

    Daha önce de çıkışı ileri  tarihe atılan oyununun iki ay daha ertelenmesinin ardından CD Project’ten erteleme nedenine ilişkin resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamada; “Oyun yapım sürecimizi yakın olarak takip edenler bizim hazır olmayan bir oyunu piyasaya sürmeyeceğimizi iyi biliyorlar. Biz tamamlandığında hazırdır ifadesini sadece doğru olduğu için söylemiyoruz. Eleştiri alacağımızı bilmemize rağmen bu sözün gerekliliğini yerine getirmeye devam edileceğiz. Bu nedenle Cyberpunk 2077 çıkış tarihini 17 Eylül’den 19 Kasım’a ertelemeye karar verdik” denildi.

    Yapılan açıklamada oyunun içerik ve oynanış anlamında tamamlanmış olduğu belirtilirken görevler, öğeler, ara sahneler ve yeteneklerin sunacağı geniş içerik nedeniyle her şeyin ince elenip sık dokunduğu ifade edildi. Bu nedenle oyunun mekaniklerinin dengelenmesi ve bug’ların düzeltilmesi için ek süreye ihtiyaç olduğu duyuruldu.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN