Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiCrackdown 2 ücretsiz oldu

    Crackdown 2 ücretsiz oldu

    Xbox One ve Xbox 360 için Crackdown 2 ücretsiz olarak yayınlandı. Microsoft, serinin 3. Oyununun tutmamasının ardından Crackdown 2’yi ücretsiz yaparak oyunculara büyük bir jest yaptı.

    Oyun meraklıları için en eğlenceli haberlerden biri de şüphesiz ücretsiz hale getirilen yapımlar. Xbox One’ın satışa sunulmasıyla birlikte duyurulan Crackdown 3, ertelemelerin ardından geçtiğimiz aylarda çıkışını gerçekleştirmişti. Ancak oyunun ilk fragmanı ile alakası olmayan Crackdown 3, başarısızlığın tadına erken varmıştı.

    Metacritic’ten aldığı 100 üzerinden 60 puan ve oyunculardan aldığı 10 üzerinden 4.5 puan ile vasat bir deneyim sunan Crackdown 3’ün ardından Microsoft hatasını telafi etmek için kolları sıvadı…

    Crackdown 2’yi ücretsiz indirin!

    İlk Crackdown oyununu Game Pass sistemine daha önceden dahil eden Microsoft, şimdi de Crackdown 2’yi ücretsiz olarak sundu. Hem de oyuna ücretsiz sahip olmak için ne Xbox Live Gold ne de Game Pass üyeliğine sahip olmanız gerekmiyor. Xbox Marketplace üzerinde ücretsiz olarak sunulan yapımı hem Xbox One hem de Xbox 360 konsolunuza indirebilirsiniz.
    Denemekten zarar gelmez?

    Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk özelliği ile Xbox 360 oyunlarını çalıştırması, rakibi PlayStation 4 karşısında Microsoft’un en büyük kozu. Bu kozu güzel değerlendiren Microsoft’un, Xbox 360 oyunlarını Xbox One X konsolunda kenar yumuşatma özelliği ile sunduğunu belirtelim.

    Oyun dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN