Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımÇift SIM’li Samsung Galaxy Note 5 resmiyet kazandı!

    Çift SIM’li Samsung Galaxy Note 5 resmiyet kazandı!

    note-5

    Galaxy Note 5 serisine çift SIM’li iki versiyon daha eklendi. 32 ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip modellerin fiyatları ve öne çıkan özellikleri…

    Samsung, popüler akıllı telefon serisi Note’un en yeni modeli için yeni bir versiyonun satışlarına başladı. Galaxy Note 5 serisine çift SIM’li iki versiyon daha eklendi. 32 ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip çift SIM’li Note 5’ler Hindistan’da sırasıyla 760 ve 845 dolardan satışa sunuldu. Cihazların diğer ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor…

    Samsung’un Hindistan’daki pazarlama direktörü Manu Sharma, konuya ilişkin açıklamasında ileri seviye akıllı telefon modellerinde çift SIM’in çok güçlü bir trend olduğunun altını çizerken müşterilerimizin taleplerine karşılık verdik dedi.

    Neden çift SIM?

    Asya ülkelerinde çift SIM’li cihaz kullanımı bir hayli yaygın. Kullanıcılar, yanlarında iki operatörün SIM kartlarını da taşıyorlar ve örneğin bir bölgede cihazları az çektiğinde diğer operatöre geçiş yapıyorlar. Bu kullanım şekli, özellikle Çin’de çok yaygın.

    Güney Kore menşeili tüketici elektroniği şirketi, çift SIM desteğini birçok cihazında opsiyonel olarak sunuyor. Bir model, hem tek hem çift SIM’li olarak gelebiliyor. Ancak ilgili versiyon çeşitliliği üst sınıf serilerinde pek fazla görülmüyor.

    Çift SIM’li Galaxy S7 de gelebilir

    Samsung’un 2016 yılında Note 5 modelinini çift SIM desteğine sahip iki yeni akıllı telefonla daha genişletmesi, yılın devamındaki modellerde de çoklu SIM özelliğine sahip varyasyonların olabileceği yönünde bir işaret olarak algılandı. Galaxy S7 modeli de hem tek SIM hem çift SIM’li olarak gelebilir.

    Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN