Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetCebinizde veya çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz Bluetooth hoparlörler

    Cebinizde veya çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz Bluetooth hoparlörler

    Bluetooth hoparlörler akıllı telefon veya tabletle müzik dinleme ya da bir şeyler izleme keyfini daha da artırıyor. Aslında bu tür ürünler dışarıda zaman geçirirken kullanışlı oluyor. Ancak evde kaldığımız şu zamanlarda da evin içinde her yere taşıyabileceğiniz veya bahçede de kullanabileceğiniz kullanışlı ürünler olarak dikkat çekiyor. Bu rehber niteliğindeki yazıda MediaMarkt’ın geniş mağazalarından ya da mediamarkt.com.tr’den hemen satın alabileceğiniz beş farklı Bluetooth hoparlör seçeneğine göz atıyoruz.

    JBL Go 2

    Daha önce JBL Go sahibiydim ve bu ürünü dört yılı aşkın zaman boyunca, herhangi bir sıkıntı olmadan kullandım. Tabii, zaman geçtikçe pil performansı düşüyor. Durum böyle olunca, bir sonraki modeli olan JBL Go 2’ye geçiş yapmıştım. JBL Go 2, selefine göre hemen hemen aynı tasarıma sahip, ancak ondan farklı olarak köşeleri hafif yuvarlatılmış. Bu sayede daha kibar bir görünümü bulunuyor. Ayrıca orijinal modelden farklı olarak suya dayanıklılık var. Böylelikle JBL Go 2’yi duşta bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tıpkı ilk JBL Go modelinde olduğu gibi yüksek bir ses kalitesi var. Baslar güçlü, tiz ise en yüksek ses şiddetinde bile patlama yapmıyor. 3W ses çıkışı fazlasıyla yeterli görünüyor. 5 saatlik bir pil ömrü de mevcut. Kutudan microUSB-USB kablosu çıkıyor. Bu sayede bilgisayara bağlayarak kolaylıkla şarj edebilirsiniz. Mavi, kırmızı ve bunun gibi farklı renk seçenekleriyle de eğlenceli bir ürün.

    JBL Go 2’yi mediamarkt.com.tr’den satın alın

    Anker SoundCore Icon Mini

    Anker fiyat-performans oranı yüksek ürünleriyle biliniyor. SoundCore Icon Mini için de böyle bir nitelendirmede bulunulabilir. JBL Go 2’ye benzer şekilde yuvarlatılmış köşelere sahip bir tasarımı var. Siyah, mavi ve bunun gibi eğlenceli renklerini de görüyoruz. Hoparlör ile birlikte, taşımayı kolaylaştıran bir bilek kayışı da sunuluyor. İki kolonuyla stereo ses çıkışı sunan bu hoparlörün basları güçlü. Toplam 3W’lık ses çıkış gücüyle JBL Go 2’de beğendiğimiz seviyede bir ses çıkışı alabiliyoruz. Bluetooth bağlantısını dışında AUX girişi üzerinden de kabloyla ses girişi sağlanabiliyor. Su geçirmez tasarımıyla her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi darbeye dayanıklı olması da düşmelere karşı içinizin rahat etmesini sağlayacaktır.

    Anker SoundCore Icon Mini’yi mediamarkt.com.tr’den satın alın

    JBL Go 3 Bluetooth hoparlör

    JBL Go 3 de yakın zamanda satışa çıktı. Bu Bluetooth hoparlör selefi JBL Go 2’ye göre biraz daha yüksek bir ses çıkış şiddetiyle geliyor. Tasarımı da radikal biçimde değiştirilmiş. Tepesine eklenen halka sayesinde çanta ve bunun gibi nesnelere tutturmak daha kolay hâle geliyor. Renk seçenekleri arasında siyah, beyaz, yeşil gibi düz renkler bulunurken kamuflaj ve mavi pembe gibi karma renkleri de görüyoruz. JBL Go 3 de suya dayanıklı bir ürün. Bu sayede duşta, denizde, havuzda, bahçede rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün olarak dikkat çekiyor. Yeni tasarımı ve yüksek ses kalitesiyle, aynı zamanda yeni bir ürün olması nedeniyle daha yüksek bir fiyattan sunuluyor.

    JBL Go 3’ü mediamarkt.com.tr’den satın alın

    CELLULARLINE AQL Thunder

    Daha yüksek ses çıkış gücüne sahip olan bir hoparlörü çok uygun bir fiyata satın almak isterseniz, CELLULARLINE AQL Thunder taşınabilir hoparlör aradığınız seçenek olabilir. 10W çıkış gücüne sahip bir hoparlörü bulunan bu ürün Bluetooth veya AUX üzerinden kablosuz ya da kablolu bağlantı imkanı sağlıyor. Telefon fonksiyonu sayesinde telefon görüşmelerini de eller serbest şekilde gerçekleştirebilirsiniz. NFC desteği sayesinde Bluetooth bağlantısını daha kolay biçimde kurmanızı sağlayacaktır. Pili 4000 saate kadar bekleme süresi sunacak kadar yüksek kapasiteye sahip. Siyah ve gri olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

    CELLULARLINE AQL Thunder’ı mediamarkt.com.tr’den satın alın

    ULTIMATE EARS UE Wonderboom

    Daha yüksek ses gücüne sahip olan, buna rağmen çantaya da daha rahat sığacak bir ürün istiyorsanız, Ultimate Ears UE Wonderboom aradığınız ürün olabilir. Bu Bluetooth hoparlör darbelere karşı dayanıklı bir tasarıma sahip. Su geçirmezlik özelliği duşta, havuzda veya deniz kenarında rahatlıkla kullanmanızı sağlayacaktır. Telefon fonksiyonu ise eller serbest şekilde telefon görüşmelerini gerçekleştirmenize izin verir. UE Wonderboom, küçük boyutlarına rağmen kaliteli ve yüksek ses çıkışı sunuyor. Bu sayede sizi fazlasıyla şaşırtacaktır. 10 saate kadar pil ömrü sunuyor.

    ULTIMATE EARS UE Wonderboom’u mediamarkt.com.tr’den satın alın

    Sony XB23 Bluetooth hoparlör

    Taşınabilir hoparlörlerde boyut büyüdükçe fiyat artıyor. Bununla birlikte ses çıkış gücü ve kalite de yükseliyor. Sony XB23, yukarıda sıraladığımız ürünlere göre farklı bir formda geliyor. Yine de termos bardağa benzer tasarımıyla her yere rahatlıkla taşınabiliyor. 30W çıkış gücü sunan bu hoparlörde derin bas hoparlörü mevcut durumda. Bluetooth ile cihazlara bağlanıyor, NFC ise eşleştirmeyi daha da kolaylaştırıyor. Darbelere dayanıklılığın yanı sıra su geçirmez tasarımı da önemli artıları arasında bulunuyor. Yüksek kapasiteli pili ile 10-12 saat arası kullanım sunuyor. Üstüne üstlük Sony XB23 bir powerbank gibi de kullanılabiliyor. Yeşil, siyah, mavi, kırmızı, gri gibi farklı renkleri var.

    Sony XB23’ü mediamarkt.com.tr’den satın alın

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN