Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetÇaysız olmaz diyenlere 5 farklı çay makinesi önerisi

    Çaysız olmaz diyenlere 5 farklı çay makinesi önerisi

    Her alanda olduğu gibi artık çay yapmak için de teknoloji emrimize amade. Ev, yazlık ya da ofislerde pratik şekilde çay yapabilmek için bize kolaylık sağlayan çay makineleri bu sıralar oldukça popüler. Çünkü acil durumlarda sallama çay her ne kadar imdadımıza yetişse de demleme çayın yerini hiçbir şey tutmuyor. Demleme çay ikram etmek, o kişiye verdiğiniz değeri ifade etmenin de bir başka şekli çünkü. Bu yazıda çay makinesi satın almayı düşünenlere, MediaMarkt internet mağazasından 5 farklı seçenek öneriyorum.

    KORKMAZ A353 Mia Çelik Çay Makinesi

    KORKMAZ A353 Mia Çelik Çay Makinesi

    Çay makineleri kategorisinde en popüler ürünlerden biri Korkmaz firmasının paslanmaz çelik tasarıma sahip bu ürünü. Suyun sıcaklığını otomatik olarak algılayıp kaynatma veya sıcak tutma konumuna geçebilme özelliğine sahip olan bu ürün, otomatik koruma modu sayesinde su kalmadığında enerjiyi otomatik olarak keserek güvenliğinizi sağlıyor. 1600 Watt maksimum güç tüketen bu ürünle tek seferde 20 bardak çay demlemek mümkün.

    TEFAL Tea Expert Çelik Demlik Kırmızı Çay Makinesi

    TEFAL Tea Expert Çelik Demlik Kırmızı Çay Makinesi

    Size hem ev hem de ofisinizde demleme çay keyfi yaşatacak bir başka seçenek ise Tefal tarafından üretilen Tea Expert model çay makinesi. İçindeki suyu sürekli sıcak tutma özelliği sayesinde, canınız çay çektiğinde her zaman taze çay içebilme avantajı yaşayacaksınız. Güvenlik tedbiri olarak susuz çalışmayı önleyici tertibata sahip olan ürün, 1650 Watt güç tüketiyor. Ürünün su haznesi 1.8 litre, demlik kapasitesi ise 0.7 litre.

    ARZUM AR3024 Çaycı Heptaze Hareketli Filtreli Inox Cam-Çay Makinesi

    ARZUM AR3024 Çaycı Heptaze Hareketli Filtreli Inox Cam-Çay Makinesi

    Her daim taze çay içmek isteyenlere Arzum firması, ‘Herdaim Taptaze’ adınını verdiği modelle yardımcı oluyor. 1.8 litre su haznesi ve 0,8 litre cam demliği bulunan ürün, herdaim sıcak çayınızı hazır tutuyor. Ürün, çayın herdain tazeliğini koruyan, bayatlamasına ve acılaşmasına izin vermeyen inovatif hareketli filtre teknolojisine sahip. Komple paslanmaz çelikten üretilen ürün 360 derece dönebilme özelliğiyle konforlu bir kullanım sunuyor.

    KING K-8500 Tea Max Cam Demlik Çay Makinesi

    KING K-8500 Tea Max Cam Demlik Çay Makinesi

    KING tarafından üretilen bu çay makinesi de karar verirken dikkate almanız gereken seçeneklerden. 1.8 litre su haznesi, 1,2 litre cam demliğe sahip olan bu ürün 1800 Watt güç tüketiyor. Çayınızın soğumadan daima sıcak tutulması içinse üründe 335 Watt kapasiteli ekstra rezistans bulunuyor. Bir çok üründe olduğu gibi, bu üründe de susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi güvenliği sağlıyor. Su tükendiğinde kendini kapatıyor.

    FAKIR Shaye Cam Çay Makinesi Mor

    FAKIR Shaye Cam Çay Makinesi Mor

    Çaydan vazgeçemeyenlere önereceğim son ürün ise Fakir’in Shaye Cam Çay Makinesi. 2.3 litre su haznesi, 0.7 litre cam demliği bulunan ürün, hızlı kaynatma ve suyu daima sıcak tutma özelliğine sahip. Su bittiğinde güvenlik önlemi olarak kendisini kapatan ürün 1800 Watt güç tüketiyor. Gerektiğinde su ısıtıcısı olarak da kullanılabilen ürün, paslanmaz çelik filtresi sayesine size daima tortusuz çay içme fırsatı sunuyor.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda size çay makineleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm çak makinesi seçeneklerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Akıllı baskül ile formunuzu koruyun

    Akıllı baskül ile formunuzu koruyun

    Akıllı baskül ile formunuzu koruyun

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN