Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    KadınÇaysız olmaz diyenlere 5 farklı çay makinesi önerisi

    Çaysız olmaz diyenlere 5 farklı çay makinesi önerisi

    Günün her anında vazgeçilmez içeceklerden biri olan çayı, ev, yazlık ya da ofislerde bolca tüketiyoruz. Çay demlemenin ve her an içime hazır halde tutmanın teknolojik yollarından biri çay makinesi kullanmak. Çay makineleri, demlemeyi pratik hale getiren, her an çayınızı sıcak tutan mucizevi cihazlar. Doğal olarak teknolojiden güç alan bu ürünler, her geçen gün teknik yeteneklerini geliştiriyor ve hayat kurtarıcı oluyor.

    Demleme çayın yeri bambaşka

    Her ne kadar sallama çay ikram etmek pratik bir çözümse de, hem lezzeti, hem de ikram ettiğiniz kişiye verdiğiniz değeri göstermesi açısından demleme çayın yerini tutmaz. O nedenle iyi bir çay makinesi imdadınıza yetişebilir ve sevdiklerinizle sohbeti koyulaştırmanın ilk adımı olabilir. Bu yazıda size MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim beş farklı marka çay makinesi öneriyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

    ARZUM AR3003 Klasik Cam Demlikli Çay Makinesi

    ARZUM AR3003 Klasik Cam Demlikli Çay Makinesi

    ARZUM firmasının AR3003 model klasik cam demlikli çay makinesi, tercih edilebilecek ilk seçeneklerden biri. Paslanmaz çelik 1,8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 0,7 litre kapasiteli cam demliği bulunan ürün, tamamen paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş. Ürünün çay filtresi de paslanmaz çelik. Tüm bu özellikler lezzet, kolay kullanım ve pratik temizlik imkânı sağlıyor.

    Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi

    1650 Watt kaynatma, 135 Watt sıcak tutma olmak üzere çift ısıtma sistemi bulunan ürün, aynı zamanda yüzde 90 enerji tasarrufu teknolojisine sahip. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi bulunan ARZUM AR3003 çay makinesi, çift kullanımlı kapak tasarımı sayesinde ihtiyaç duyulduğunda su ısıtıcı olarak da kullanılabiliyor. Kablosuz kullanım ve 360° dönebilme özelliği de ürünün diğer artılarından.

    FAKIR Chaizen 1L Çay Makinesi Kırmızı

    FAKIR Chaizen 1L Kırmızı Çay Makinesi

    Demlik kapasitesi 1 litre olan ve 1,8 litre kapasiteli su ısıtıcısı bulunan FAKIR Chaizen çay makinesi, daha koyu çay tercih edenler için ideal bir seçenek olabilir. Kaynama esnasında 1800 Watt, sıcak tutma fonksiyonu esnasında ise 150 Watt güç tüketen ürün, güvenliğiniz için aşırı ısınma korumasına da sahip. FAKIR Chaizen çay makinesi, sıcak tutma özelliğinin yanı sıra, otomatik kapanma fonksiyonuyla da dikkate değer.   

    Renkli gösterge ışıklarına sahip

    Kaynamayı gösteren kırmızı, sıcak tutma fonksiyonunu gösteren yeşil renkli gösterge ışıkları bulunan FAKIR Chaizen çay çakinesi, paslanmaz çelik gövdesi ve çay süzgeci ile uzun ömürlü kullanım vadediyor. 360° dönebilen kablosuz su ısıtıcısı tablası mevcut olan üründe, ayrıca kablo sarma yuvası da bulunuyor. Bu da ürünün kullanmadığınız anlarda daha derli toplu durmasını sağlıyor.

    ALTUS AL-795 I Çay Makinesi Inox

    ALTUS AL-795 I Inox Çay Makinesi

    Pratik olarak çay yapabilmek için tercih edilebilecek seçeneklerden biri de ALTUS firmasının AL-795 I model ürünü. 1,2 litre demlik, 1,7 litre su ısıtıcı kapasitesi bulunan üründe ikili ısıtma sistemi var. 1650 Watt güç tüketen bu ürün, çayı sürekli sıcak tutma özelliğine de sahip. Duruma göre kendisini otomatik kapatma fonksiyonu içeren ALTUS AL-795 I çay makinesi, bu sayede enerji tasarrufu sağlıyor.

    Paslanmaz çelik ve su lekesi tutmaz

    360° dönebilen ve kablosuz kullanım konforu sunan ALTUS AL-795 I model çay makinesinde inoks malzeme tercih edilmiş. Bu malzeme paslanmaz çelik konforuyla su lekesi tutmama özelliğini buluşturuyor. Bu arada ALTUS’un Arçelik markası olduğunu hatırlatmakta da yarar var.

    PHILIPS HD7301 Çay Ustası Çay Makinesi

    PHILIPS HD7301 Çay Ustası Çay Makinesi

    1,9 litrelik su ısıtıcı ve 0,9 litrelik cam demlik kapasitesi bulunan PHILIPS HD7301 Çay Ustası çay makinesi, otomatik sıcak tutma özelliği sayesinde çayı her zaman ideal sıcaklıkta size sunuyor. Kullanım sırasında su seviye göstergesinden çay suyunun durumunu sürekli takip edebiliyorsunuz. 1700 Watt güç tüketen ürün, 360 derece döner tabanlaya sahip ve kablosuz olarak kullanılabiliyor.

    Kireç önleyici filtre avantajı

    PHILIPS Çay Ustası’nın 1 metrelik kablosu, gerektiğinde otomatik olarak sarılarak daha az yer kaplamasını sağlıyor. Ürünün ısıtma elemanlarında tamamen çelik malzeme kullanılmış. Bu da hem az enerjiyle daha yüksek verim alınması hem de temizlikte kolaylık anlamına geliyor. PHILIPS Çay Ustası’nın filtresinde kireç önleme özelliği olması da artı avantaj.

    TEFAL Tea Expert Deluxe Cam Demlik Çay Makinesi

    TEFAL Tea Expert Deluxe Cam Demlik Çay Makinesi

    Size önereceğim son çay makinesi, TEFAL markasının Tea Expert Deluxe ürünü olacak. 1 litre cam demlik, 1,8 litre su ısıtıcı haznesi bulunan ürün, çift kapaklı olduğu için gerektiğinde su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Paslanmaz çelik gövde ile paslanmaz çelik çay filtresi kullanılan TEFAL Tea Expert Deluxe, bu sayede çaydan daha fazla lezzet almanıza yardımcı oluyor.

    Günün her anında ideal çay keyfi

    TEFAL Tea Expert Deluxe, otomatik sıcak tutma özelliği sayesinde günün her anında ideal çay keyfini size sağlıyor. 1650 Watt güç tüketen ürün, 360° dönebilen tabla sayesinde her açından ve kablosuz olarak kullanılabiliyor. Işıklı göstergesi sayesinde kaynama durumunu takip edebileceğiniz bu ürün, su sıcaklığı gereken düzeye ulaştığında kendisini kapatıyor ve enerji tasarrufu sağlıyor.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda size, çay demleme makineleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm çay makinelerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Fujifilm Instax Mini 11 ile anında fotoğraf baskısı

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Fujifilm Instax Mini 11 ile anında fotoğraf baskısı

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN