Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraCanon’dan 14mm netleme mesafesi sunan yeni RF Lens

    Canon’dan 14mm netleme mesafesi sunan yeni RF Lens

    Canon, şimdiye dek ürettiği en geniş netleme mesafesini sunan RF 14-35mm F4L IS USM lensini tanıttı.  İşte detaylar…

    Canon’un en yeni zum lensi RF 14-35mm F4L IS USM, amatör ve profesyonel fotoğrafçılara 14-200 mm’yi kapsayan çok yönlü bir netleme mesafesi sunan, çekim kiti çantasına rahatlıkla sığan üçlü set RF kompakt f/4 lenslerini tamamlıyor.

    Sessiz otomatik odaklama, 5,5 stop’lu optik görüntü sabitleme ve olağanüstü netlikte sonuçlar için asferik ve UD lens elemanlarını içeren 14-35 mm odak uzaklığı ile RF 14-35mm F4L IS USM, manzara ve mimari fotoğrafçılığın yanı sıra içerik oluşturucuların sabit ve geniş bir görüş alanına ihtiyaç duyduğu vlog çekimleri için ideal bir tercih olarak öne çıkıyor.

    RF 14-35mm F4L IS USM, Canon’un, EOS R Sistemi’nin sağlam temelleri üzerine inşa edilen, sınıfının lideri RF lenslerinin gün geçtikçe genişleyen ailesine katılıyor.

    RF Yuvası iletişim sistemi özelliğine sahip olan bu lens, uyumlu EOS R serisi fotoğraf makinelerinde lens ve gövde içi görüntü sabitleme kombinasyonundan yararlanıyor.

    Canon EOS R5 veya EOS R6 ile birlikte kullanıldığında otomatik odaklama ve kontrol kapasitesi ile 7 stop’tan yararlanma avantajı sunuyor.

    EOS R Sistemi’nin geniş çaplı yuva avantajından yararlanan RF 14-35mm F4L IS USM, kompakt bir optik sistemde daha geniş bir kapsam ve yüksek görüntü kalitesi bir arada sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN