Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültür'Buzdolabına tıkla, içini gör' teknolojisi!

    ‘Buzdolabına tıkla, içini gör’ teknolojisi!

    LG InstaView Buzdolabı da, şık iç cam paneliyle tıklayanları hayran bırakacak şekilde tasarlandı. Kullanıcılar yeni nesil teknolojiler sayesinde, sadece iki tıklama ile buzdolabının kapısını bile açmadan içerisinde yer alan besinleri görebiliyorlar.

    Kapsamlı bir tüketici araştırmasından sonra LG, bu “tıklama” özelliğini InstaView Door-in-Door buzdolabına ekledi. Yapılan araştırmalar, tüketicilerin buzdolabı kapısını günde ortalama 79 kez açıp-kapattıklarını ortaya koyarken, aynı zamanda önemli ölçüde soğuk hava ve enerji kaybına neden olduğunun altını çiziyor. Araştırmaya katılanların büyük bir kısmı buzdolabı kapısını bazen açık unuttuklarını ifade ederlerken, yüzde 56’lık kesim buzdolabı kapısının açık kalmasından duydukları rahatsızlığı dile getiriyor.

    Tüketicilerin bu sorununun üzerine gitmeye karar veren LG, yenilikçi “tıklama” özelliğini buzdolabına ekleyerek, kullanıcıların InstaView Door-in-Door camının üzerine iki kez tıkladıklarında buzdolabının kapısını açmaya gerek kalmadan içerisinde yer alanlara bakmalarını sağlıyor.

    Soğuk hava kaybını azaltıyor

    Buzdolabının içindekileri kontrol etmek için buzdolabı kapısını açmamızla, buzdolabı serinliğini kaybediyor ve sabit bir sıcaklığı tekrar yakalamak için daha fazla enerji harcıyor. Bunun yanı sıra, geniş Door-in-Door bölmesi tüketicilerin hızlıca erişmek istedikleri aperatif ve içecekleri kolayca saklamalarına olanak tanırken, aynı zamanda LG InstaView Door-in-Door, soğuk hava kaybını yüzde 41’e kadar azaltıp, gıdaların daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor.

    MediaMarkt’ta satışa sunulan her bütçeye uygun buzdolabı alternatiflerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN