Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    KadınBakımlı kadınların güzellik sırları

    Bakımlı kadınların güzellik sırları

    Kadınlar her zaman bakımlı olmak ister. Bulunduğu ortamda gözlerin onun üzerinde olmasını, onlarca kişinin arasında dört dörtlük bir görüntü sergilemeyi önemserler. Tabii, bu durum söylendiği kadar kolay olmuyor. Ayak parmağının tırnağından saç telinin ucuna kadar bakımlı olmaya özen gösteren kadınlar için kişisel bakımlarına yardımcı olacak birkaç mobil uygulamayı tavsiye etmek istiyoruz…

    Size hangi saç rengi yakışır?
    Kadınlar saçlarını boyatmaya karar verdiğinde genellikle kararsız kalırlar. Siyah renk isterler ama kendilerini çok karartacaklarını düşünürler, sarı isterler ama saçlarını çok yıpratacaklarını düşünürler. Ara tonları da göz önüne getirdikçe durum içinden çıkılamaz bir hal alır. Hair Color Booth, bu gibi kararsız kaldığınız durumlarda istediğiniz rengi seçmenize yardımcı olacak bir uygulama. Uygulamayı mobil cihazınıza indirdikten sonra kullanmanız da çok kolay. Öncelikle bir selfie çekiyorsunuz ya da önceden çekmiş olduğunuz bir fotoğrafınızı açıyorsunuz. Sonra karşınıza 50’nin üzerinde farklı renk alternatifi çıkıyor. İstediğiniz rengi seçerek saçınıza en uygun rengi deneyebiliyorsunuz. Daha dikkatli bakmak için rengi seçtikten sonra fotoğrafınızı yakınlaştırabilirsiniz. İsterseniz uygulamada yer alan fotoğrafın tonuyla oynama, seçtiğiniz hareketi geri alma gibi seçenekleri de kullanabilirsiniz. Tüm işlemleri tamamladıktan sonra farklı saç rengine sahip yeni halinizi Facebook ya da Twitter üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

    Hangi cilt bakımını yaptırmalısınız?
    Kadınların ciltleriyle ilgili kafalarındaki soru işaretleri bitmez. Hangi cilt bakımını yaptırmalı, ne gibi makyaj malzemelerini kullanmalı ya da sağlıklı bir cilt için nelere dikkat etmeli? Bu gibi soruların yanıtlarını Beautiful Me adlı mobil uygulamada bulmanız mümkün. Uygulamayı mobil cihazınıza indirdikten sonra çekmiş olduğunuz bir fotoğrafınızı açıyorsunuz ve uygulama üzerinden analiz etmeye başlıyorsunuz. Beautiful Me fotoğrafınızı inceledikten sonra size uygun bakım, makyaj ve saç önerileriyle kafa karışıklığınızı yok etmeye çalışıyor. Örneğin cilt tonunuzu analiz ettikten sonra, bunun size bilgisini veriyor ve kullanabileceğiniz makyaj ürünlerinin tavsiyesinde bulunabiliyor.

    Kozmetik ürününün içeriğinde ne var?
    Kadınların en çok merak ettiği sorulardan biri almak istediği kozmetik ürününün içinde cildine ya da sağlığına zararlı bir şeyin olup olmadığıdır. Reyonlar arasında gezerken onlarca çeşit arasında hangisinin daha sağlıklı olduğunu bilmek de mümkün değil. Bu gibi durumda Think Dirty adlı mobil uygulama size yardımcı olabilir. Uygulamayı mobil cihazınıza indirdikten sonra içeriğini öğrenmek istediğiniz ürünün barkodunu mobil uygulamanıza okutuyorsunuz. Bunun için QR Code tekniği kullanılıyor. Sonrasında Think Dirty size içeriğini öğrenmek istediğiniz ürün hakkında bilgi veriyor. İçinde kullanılan kimyasalların ne oranda kullanıldığına kadar bilgi sahibi olabileceğiniz bu mobil uygulamayı eğer sağlığınızı önemsiyorsanız mutlaka indirmelisiniz.

    Ne kadar uyuduğunuz da önemli…
    Kadınların güzellik sırlarının başında aslında ne kadar verimli uyuduğu geliyor. Cildi besleyen, beyni zinde tutan, enerjiyi kaybetmeyen en önemli şeyin başında iyi alınmış bir uyku geliyor. Peki, uyurken kendinizle ilgili verileri nasıl takip edeceksiniz? Bunun için Sleep Cycle uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama kısmına gelince… Mobil cihazınızı uyuduğunuz yatağın bir köşesine koyuyorsunuz. Uygulama, vücut hareketleri için mobil cihazın ivme ölçerini kullanarak detaylı uyku analizi yapabiliyor.
    Bu sayede sabah uyandığınızda gece kaliteli bir uyku uyuyup uyumadığınızı kontrol edebilirsiniz.

    Su içmeyi unutmaya son…
    Kadınların kişisel bakımları için gün içinde bol bol su içmek çok önemli. Ancak bazen işin yoğunluğundan su içmeyi unutabiliyoruz. Mobil cihazınıza indirebileceğiniz Drink Water uygulaması, gün içinde belli aralıklarla size su içmenizi hatırlatan bir mobil uygulama olarak dikkat çekiyor. Uygulama, ayrıca hangi günlerde ne kadar su tükettiğinizin hesabını da tutuyor. Kilonuza göre günlük olarak ne kadar su tüketmeniz gerektiğini de hatırlatan bu mobil uygulama ile sağlığınıza daha çok dikkat edebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN