Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiBahar temizliğinin en favori ürünleri MediaMarkt’ta indirimde

    Bahar temizliğinin en favori ürünleri MediaMarkt’ta indirimde

    Bahar ayları kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. Evlerinde bahar temizliği yapmak ve yeni ürünlere yer açmak isteyenlere özel kampanya başlatan MediaMarkt Türkiye, başta elektrikli süpürgeler ve ütüler olmak üzere birçok üründe indirime girdi. 22 Mart tarihine kadar devam edecek “Bahar Temizliği” kampanyası hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak.

    Güneşli günler baharın habercisi. Evlerinde bahar temizliğine hazırlanan milyonlarca kişi bu yıl da MediaMarkt Türkiye’nin yüzlerce üründe sunduğu avantajlı fiyatlardan yararlanacak. 22 Mart tarihine kadar sürecek “Bahar Temizliği” kampanyasında başta şarjlı, dik, torbasız ve robot süpürgeler ile ütüler olmak üzere pek çok üründe avantajlı fiyatlar sunulacak. Baharın gelişine özel fırsatlar hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak.

    İndirim şarjlıda da geçerli robotlarda da

    Bahar temizliğinin en favori ürünlerinden olan ve kampanyada indirime giren elektrikli süpürgeler, farklı kullanım alanlarına göre kendi içerisinde ayrışıyor. Örneğin bu süpürgeler arasında şarjlı ve dik süpürgeler pratik, kolay taşınabilir ve kullanım kolaylığıyla ön plana çıkarken daha büyük metrekareli evlerde ise kablolu torbasız süpürgeler tercih ediliyor. Bununla birlikte bazı dik süpürgeler 1 saate varan şarj süreleri ile büyük metrekareli evler için de önemli bir alternatif oluyor. Bu ürünlerin yanı sıra temizlikte rahatlığından ödün vermeyenler için robot süpürgeler kullanıcıya önemli avantajlar sunarken kablolu ve dik süpürgeler ise uygun fiyatlı etiketleriyle dikkat çekiyor. “Bahar Temizliği” kampanyasında indirime giren ürünler arasında Altus, Dyson, Xiaomi, Philips, Rowenta, Electrolux, Arnica, Bosch markalı süpürgeler bulunurken bu süpürgelerin fiyatı 199 ile 3.899 TL arasında değişiyor. Buna ek seçili Electrolux markalı süpürgeyi alanlara özel aynı markalı filtre kahve makinesi 699 TL yerine 99 TL’den satılıyor.

    Temizlik bitti, şimdi ütü vakti

    “Bahar Temizliği” kışlıkların saklanıp yazlıkların da yavaş yavaş gün yüzüne çıkması, bu da kırışan giysilerin ütülenmesi anlamına geliyor. MediaMarkt Türkiye’nin başlattığı kampanyada ütüler de cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor. Yeni bir ütüye ihtiyaç duyanlara özel MediaMarkt’ta buhar kazanlı ve buharlı ütülerde özel indirimler var. Üstelik kampanyadaki Philips marka buhar kazanlı ütü alanlara özel Philips OneBlade Pro Hibrit Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi ve Makyaj Çantası hediye edilecek. Kampanyada ütüler 269 ile 2.499 TL arasında fiyat seçenekleriyle sunuluyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN