Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelBahar temizliği zamanı geldi

    Bahar temizliği zamanı geldi

    Her ne kadar arada soğuk günler yaşasak da bahar aylarının gelmesiyle havalar da genelde ısınmaya başladı. Mevsim geçişleri demek biz kadınlar için aynı zamanda bahar temizliği de demek. Evleri kıyı köşe silmeye ve perdelerden halılara kadar her şeyi temizlemeye bayılıyoruz. Evet, havalar ısındı ve bahar temizliği zamanı geldi

    bahar-temizligi-zamani-geldi

    Bahar temizliği zamanı geldi

    Arada bazı soğuk günler yaşasak da artık genel anlamda havaların ısındığını söyleyebiliriz. Havaların ısınmasıyla birlikte biz kadınlar evlerde derin bir temizliğe girişme ihtiyacı hissediyoruz. Her yer kıyı köşe temizleniyor, evde yıkanabilecek ne varsa çamaşır makinesine atılıyor ve sonrasında jilet gibi ütüleniyor. Dolap içlerinin temizliği de bu seremoniye dahil. Peki, bahar temizliğinde size yardımcı olabilecek beyaz eşyalar neler olabilir? Sizlere birkaç ürün önermek istiyoruz.

    9 kg yıkayabiliyor

    Bahar temizliği zamanı geldi dedik ve sizlere ilk olarak çamaşır makinesi önermek istiyoruz. Halılardan perdelere kadar her şeyi yıkayacağınızı göz önüne alırsak size kapasitesi geniş bir çamaşır makinesi önerebiliriz. Samsung’un yeni çamaşır makinesi modeli WF90F5EGX4W/AH, 9 kg yıkama kapasitesi ve 1400 devir hızı ile öne çıkıyor. Makine, Dijital İnverter Motor ile yüksek verimli bir performans sunuyor. 10 yıl motor garantili Dijital İnverter Motor teknolojisi, makinenin yıllarca sorunsuz bir şekilde çalışmasını destekliyor ve enerji tüketimini düşürüyor. A+++ enerji performansına sahip WF90F5EGX4W/AH çamaşır makinesi aynı zamanda elmas kazanı, seramik rezistansı, voltaj kontrolü, otomatik yük dağıtım sistemi, gecikmeli bitir, smart check özellikleri ve suda bekletme fonksiyonu ile farklılaşıyor. WF90F5EGX4W/AH modeli, yüksek yıkama performansının yanı sıra dış tasarımı ile dikkat çekiyor. Transparan ve kristal gibi parlayan kapağı, programlama ekranı ve düğmesi, makineye estetik bir görünüm kazandırıyor. Cep telefonuna yüklenebilen Samsung Smart Check uygulaması ile makinenin verdiği uyarılar cep telefonundan da kontrol edilebiliyor.

    Samsung WF90F5EGX4W/AH modelindeki çamaşır makinesini incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Kireci hatırlatan ütü

    Bahar temizliği zamanı geldi, çamaşırları yıkadınız ve şimdi onları ütüleme zamanı. Philips’in Azur Elite Buharlı Ütü modeli, ısı ayarı gerektirmeyen OptimalTEMP teknolojisiyle dikkat çekiyor. OptimalTEMP teknolojisi ile çamaşırlar, kumaş türlerine göre ayırmaya gerek kalmadan, istenilen sırayla, sıcaklık ayarını beklemeksizin ve zaman kaybetmeden ütülenebiliyor. Buharlı ütünün yetenekleri bununla sınırlı değil. En gelişmiş hareket sensörü olan DynamiQ sensör, hareketlerinizi takip ederek ütü hareket ettiğinde buharı otomatik olarak başlatıyor ve hareket etmediğinde ise durduruyor. Azur Elite, yüzde 50’ye kadar daha fazla güçlü ve sürekli buhar sunan dahili Turbo Buhar Pompası sayesinde de en zor kırışıklıkları bile ortadan kaldırıyor. 260 gramlık şok buhar çıkış performansı ile kırışıklıklara savaş açan Azur Elite, mükemmel buhar dağılımı için özel olarak tasarlanan 5 yıldızlı T-ionicGlide tabanının 6 katmanlı teknolojisi ile mükemmel bir kayganlık ve çizilmeye karşı dayanıklılık sağlıyor. Yeni taban tasarımı sayesinde diğer ütülerden 5 kata kadar daha fazla kireç toplayan Azur Elite, Akıllı Kireç Temizleme Hatırlatıcısı sayesinde zamanı geldiğinde kireç toplayıcısında biriken kireci sadece 15 saniyede temizlemeye olanak tanıyor.

    Philips Azur Elite GC5032 ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Saçları ve tüyleri hapsedin

    Bahar temizliği zamanı geldi ve çamaşırlar da temizlendiyse sıra evi temizlemekte. Arzum’un tasarımı ve teknolojisiyle öne çıkan Olimpia Energy modelindeki elektrikli süpürgesi, yüksek toz toplama performansı ile tozlara göz açtırmıyor. Arzum Olimpia Energy, Multi Cyclone teknolojisi sayesinde tozları yüzde 99,99 oranında hapsederek uzun ömürlü temizlik performansı sunuyor. Arzum Olimpia Energy, Ultimate Speed turbo fırçası sayesinde saçları ve evcil hayvanların tüylerini etkin bir şekilde haznesine hapsederek tüm yüzeyleri derinlemesine temizliyor. Büyük tekerlekleri ile rahat manevra imkanı sağlayan Arzum Olimpia Energy, pratik kullanım, yüksek toz toplama performans ve AAA sınıfı enerji kullanımı sunuyor.

    Arzum Olimpia Energy ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN