Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelAsus Zenfone için 'mini' bir üye geliyor

    Asus Zenfone için ‘mini’ bir üye geliyor

    Akıllı telefonların ekran özellikleri ve benzeri bazı özelliklerinin azaltılmasıyla karşımıza çıkan ‘mini’ modeller, uygun fiyatlı olmalarıyla dikkat çekiyor. Apple’ın iPhone 12 Mini modeli bu takıya sahip en dikkat çeken telefonlardan birisi olmayı başardı. Asus ise Zenfone serisi için mini modeli çıkartmayı hedefliyor. Asus Zenfone Mini nasıl olacak?

    Asus Zenfone Mini hakkında ortaya atılan bilgiler

    Asus’un ilk oyun serisi telefon modellerine ev sahipliği yapan ‘Zenfone’ pek çok açıdan sevilmişti. Oyun odaklı bir telefon olmasına ek olarak güçlü bir tasarıma sahip olan Zenfone serisinin en son üyesi ZenFone 7 olmuştu.

    Bu sebeple ‘mini’ takısını alması muhtemelen olan ilk Asus telefon ZenFone 7 olacak. Telefon hakkında şu an için elimizde net bilgiler bulunmuyor.

    Asus Zenfone Mini

    iPhone 12 Mini ile küçük telefonların da pazarda yer almaya başladığını görüyoruz. Apple her ne kadar istediği kadar iPhone 12 Mini satmadığı için üretimi durdurmayı planlamış olsa da ‘mini’ takısına sahip telefonların sayısı ilerleyen günlerde artacak gibi duruyor.

    Mini modeller ‘büyük ekranlı’ telefonlar kadar talep görmese de küçük boyutlu güçlü telefonlar da telefon üreticilerinin iştahını kabartıyor. Kaynaklara göre bu yeni telefonun 5.5 inç ya da daha küçük bir boyutta olması bekleniyor. Aynı zamanda bu modelin bir amiral gemisi olacağı ancak yalnızca ‘minik’ olacağı belirtiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN