Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımASUS yeni Wi-Fi 6 modemi DSL-AX82U'yu tanıttı

    ASUS yeni Wi-Fi 6 modemi DSL-AX82U’yu tanıttı

    ASUS, ADSL/VDSL modem ile yüksek performanslı Wi-Fi 6 standardını buluşturan, aynı zamanda router olarak da kullanılabilen Türkiye’nin ilk Wi-Fi 6 destekli oyuncu modem/router cihazı DSL-AX82U’yu duyurdu.

    Çift bant Wi-Fi 6 desteğine sahip DSL-AX82U, başta mobil oyuncular ve yüksek hızlı ağa sahip olmak isteyen ev kullanıcıları olmak üzere herkese, hem ADSL/VDSL, hem de Fiber/GPON altyapılarının kullanılabildiği ultra hızlı ve sağlam bir ağ bağlantısı kurmak için iddialı bir seçenek sunuyor. Üst seviye Broadcom chipset çözümlerini kullanan modem router, hem ADSL/VDSL hem de kablosuz alanda en iyi performansı sunmayı hedefliyor.

    DSL-AX82U, 5400 Mbps’e kadar destekleyen yüksek Wi-Fi 6 hızı ve Aura RGB dinamik aydınlatma efektleriyle bezeli yenilikçi tasarımla geliyor. Ebeveyn kontrolü özelliklerine sahip ASUS AiProtection Pro, oyun için kullanılan akıllı telefonlar da dahil olmak üzere tüm bağlı cihazlara koruma sağlıyor. Modem ayrıca benzersiz ASUS AiMesh teknolojisine de destek veriyor. Bu sayede modem, AiMesh uyumlu diğer ASUS cihazlarla birlikte kullanılabiliyor ve bir düğüm sistemi oluşturulup tüm evi kapsayan bir ağ kurmak mümkün oluyor.

    Yeni ASUS modem iddialı hatları ve oyunlardan ilham alan ayrıntılarıyla dikkat çekici tasarıma sahip. Etkileyici ve fütüristik bir estetikle donatılan DSL-AX82U’nun ön kısmı boyunca uzanan pencereli kısımda Aura RGB aydınlatma sistemi yer alıyor. Kullanıcılar gökkuşağı efekti gibi tamamen renkli dinamik desen alternatifleri arasından istediğini seçip dilediği renklerle kullanabiliyor. Ayrıca, daha sakin bir etki için sabit bir desen de tercih edilebiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN