Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımASUS, OLED ekranlı 6 yeni modelin tanıtımını yaptı

    ASUS, OLED ekranlı 6 yeni modelin tanıtımını yaptı

    ASUS, “Create the Uncreated” ismiyle gerçekleştidiği lansmanla yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı.

    ASUS, “Create the Uncreated” sloganıyla gerçekleştirdiği lansmanda Zenbook, Vivobook ve Expertbook serilerine ait OLED ekranlı yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı. Yeni ASUS bilgisayarlar; yaratıcı içerik üretmede henüz yolun başında olanlar ve oyuncular için Vivobook Pro 14X/16X OLED ve Pro 14/15 OLED, ultra taşınabilirlik ve esneklik arayanlar için Zenbook 14X OLED ve 14 Flip OLED, kurumsal süreçlerde üst düzeyde netlik isteyen çalışanlar için Expertbook B5 OLED ve B5 Flip OLED modellerinden oluşuyor.

    OLED panelleriyle geliştirilen Vivobook ve Zenbook serisine ait yeni modeller, yaratıcı işlerle ilgilenenlerin ihtiyaçlarına eksiksiz cevap veren özelliklerle donatılırken; kurumsal firmalara hitap eden BUSINESS serisinin son üyeleri Expertbook B5 OLED ve Expertbook B5 Flip OLED ise, iş dünyasında verimliliği üst seviyeye taşıma iddiasına sahip özelliklerle geliyor.

    Dünyada ilk…

    ASUS’un Vivobook Pro serisi, dünyanın ilk VESA Ekran HDR 600 sertifikasına sahip OLED panelli dizüstü bilgisayar modellerini içermesiyle dikkat çekiyor. Yeni Vivobook Pro 14X/16X OLED, 14 inç ve 16 inç NanoEdge 4K OLED ekranları, AMD Ryzen 5000 H ve Intel Core i7 serisi mobil işlemcileri, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafikleriyle kullanıcılarına, en yaratıcı hayallerini dahi tasarıma dökebilecek bir dizi yenilik sunuyor.

    ASUS ve Adobe işbirliğinde geliştirilen DialPad Teknolojisi

    Tüm bu yeniliklerin arasında en çarpıcı olanı ise ASUS’a özgü geliştirilen DialPad teknolojisi. Kreatif odaklı çalışmalarda zamandan tasarruf etmek ve böylece yaratıcı süreçleri kolaylaştırarak performansı artırmak amacıyla ASUS ve Adobe işbirliğinde gerçekleştirilen DialPad teknolojisi, ufak dokunuşlarla iddialı işler çıkarmayı mümkün kılabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN