Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiArzum IFA 2017'de OKKA’lı Türk kahvesiyle dikkat çekti

    Arzum IFA 2017’de OKKA’lı Türk kahvesiyle dikkat çekti

    Arzum, Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilen ve dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olarak kabul edilen IFA’de yeni renk serileri ve OKKA’lı Türk Kahvesi deneyimi ile dikkat çekti.

    Tüketici elektroniği ve küçük ev aletleri alanında en önemli ticaret fuarlarından biri olan IFA 2017’de Arzum, yeni renk serileri ve OKKA ailesinin üyeleri ile ziyaretçilere “OKKA’lı bir Türk Kahvesi” deneyimi yaşattı.

    20 farklı ülke, 600 fincal Türk kahvesi…

    Arzum, OKKA ve OKKA Minio ile Türk kahvesinin eşsiz lezzetini, 20 farklı ülkeden gelen ziyaretçilere tattırdı. 600 fincanın üzerinde kahvenin ikram edildiği fuarda bugüne kadar birçok marka, çok sayıda ürününü görücüye çıkarttı.

    Doğanın sıcaklığı ve enerjisini Mürdüm ve Papatya serileri ile evlere taşıyan Arzum, tasarım ve şıklığın bir arada buluştuğu ve 2017’de Türkiye pazarında kısa sürede öne çıkan yeni renk serilerini IFA Fuarı’nda uluslararası katılımcıların beğenisine sundu.

    “En İyi Ürün” belgeli modeller fuardaydı

    Şık tasarımıyla ön plana çıkan, geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen Ambiente Fuarı’nda yer alarak “Sehr Gut” (En iyi Ürün) belgesine layık görülen Arzum OKKA ve OKKA Minio da bu sene ilk defa IFA Fuarı’nda yer aldı.

    Arzum Okka Minio Türk Kahve Makinesi’ni MediaMarkt internet mağazası üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN