Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetARNICA 13350 Sil Süpür Robot Süpürge ile silme ve süpürme bir arada

    ARNICA 13350 Sil Süpür Robot Süpürge ile silme ve süpürme bir arada

    Anneler Günü için hediye alışverişini son dakikaya bırakanlar için robot süpürgeler akla gelen ilk seçenekler arasında yer alıyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabileceğiniz ARNICA 13350 Sil Süpür Robot Süpürge, uygun fiyatının karşılığında güçlü özellikleri sunuyor.

    ARNICA ET13350 Sil Süpür Robot Süpürge, süpürme ve silme işlemlerini aynı anda sunan bir ürün niteliğini taşıyor. Süpürme işlemi için büyük bir toz haznesi barındırıyor. 475 mililitrelik hacmiyle, her süpürme işleminden sonra bu hazneyi boşaltmanız gerekmeyecektir. Silme işi için de 200 mililitre su haznesi ve 230 mililitre toz haznesi barındıran sulu temizlik haznesi bulunuyor. Yapacağınız temizleme işine göre bu iki hazneden birini robot süpürgeye takmalısınız. Hazneyi değiştirmek için süpürgeyi kaldırıp çevirmenize gerek yok. Ön tarafta yer alan mandalı kullanarak yerinden rahatlıkla çıkarabilir, yenisini takabilirsiniz.

    arnica et13350 robot süpürge

    Silme işlemi için kullanacağınız su haznesine, açıkça gösterilen ağızdan suyu dolduruyorsunuz. Silme işlemi sırasında ortamdaki tozların alınması için de toz haznesi kullanılıyor. Sulu temizlik haznesinin alt tarafı yumuşak bir mop bezle kaplı. Kutudan çıkan ikinci bir mop bez daha var. Birini kullanırken diğerini temizleyebilir, böylelikle her seferinde bu temizlik haznesini temiz bir bezle muhafaza edebilirsiniz. Nemli silme özelliği sayesinde yüzeyde leke bırakmadan, gerçek anlamda temizlik sağlayabilirsiniz.

    ARNICA Sil Süpür Robot Süpürge, 3000 Pa’lık yüksek bir emiş gücüne sahip. Böylelikle ilk seferde bile küçük tozların ve parçacıkların çoğunu süpürüyor. Kağıt parçası ve bunun gibi daha büyük boyutlu parçalar ise ikinci veya üçüncü seferde temizlenerek iyi bir temizlik sağlanıyor. İki adet kenar fırçası, köşe veya dolap altları gibi bölümlere rahatlıkla ulaşıyor ve buralarda da derin temizlik sağlıyor. Lazer navigasyon özelliği sayesinde sınır, engel ve bunun gibi unsurlar iyi biçimde algılanıyor, evin her yüzeyinin eksiksiz biçimde temizlenmesi sağlanıyor.

    arnica et13350 robot süpürge

    Akıllı haritalama sistemi ise, ARNICA 13350 robot süpürgenin bulunduğu ortamın haritasını çıkarmasını ve buna göre temizlik işlemlerinin özelleştirilmesini sağlıyor. Çoklu haritalama özelliği ise, 5 farklı haritayı robotun hafızasına kaydediyor ve dilediğiniz 5 farklı ortamı yüksek performansla temizleme imkanı sağlıyor. Yani robot süpürgeyi yazlığınıza veya başka yerlere götürerek hemen temizliğe başlayabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden görüntüleyebileceğiniz haritada yasak alan seçeneğini kullanarak robot süpürgenin girmesini istemediğiniz alanları belirleyebilirsiniz.

    ARNICA ET 13350 Sil Süpür Robot Süpürge’nin yönetimi için iPhone veya Android telefonunuza arnicahome uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Bu uygulamanın QR kodunu cihazın ambalajında bulabilirsiniz. Kısa süren bir kayıt işleminden sonra robot süpürgeyi ekleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Arnicahome uygulaması üzerinden süpürme işlemini başlatma veya duraklatma, süpürgeyi elle kontrol etme, çalışma zamanı programlama, harita üzerinde düzenleme yapma, oda bazında temizlik yapma, robot süpürgenin çekiş gücünü veya silme özelliğini ayarlama gibi imkanlar bu uygulamada bulunuyor. Robot süpürgenin silme veya süpürme işlemini iptal ederek onu şarj istasyonuna geri gönderme işlemini de uygulama üzerinden yapıyorsunuz. Ayrıca çalışma işlemi sırasında nerede olduğunu harita üzerinden görmeniz de mümkün.

    Cihazın üzerinde süpürmeyi hemen başlatacak bir tuş var, ancak şarj istasyonuna kolaylıkla göndermeyi sağlayacak ek bir tuş bulunmuyor. Bu arada ARNICA robot süpürgenin kenarında ikinci bir fiziksel düğme var. Bu düğme yardımıyla robot süpürgeyi tamamen kapatıyorsunuz. Eğer süpürgeyi bir yere taşırken kendiliğinden başlamasını istemiyorsanız, bu düğme epey kullanışlı olacaktır.

    ARNICA ET 13350 robot süpürge, yüksek emiş gücü sayesinden iyi bir performans gösteriyor. 65 dB’lik gürültü değeriyle de bir robot süpürge için ortalamada yer alıyor. 24 farklı sensörü ile çalıştığı ortamdaki her yüzeyi geçtiğinden emin olarak işini bitiriyor ve otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönüyor. 20 milimetrelik kademe tırmanma yüksekliği ise halı ve benzeri yüzeylere rahatlıkla çıkmasını sağlıyor. 5200 mAh kapasiteli pili ise 160 dakikaya kadar çalışma imkanı sunuyor. Bu da ortalama 120-130 metrekarelik bir dairenin tek bir şarjla rahatlıkla süpürülmesi için yeterli olacaktır, hatta ek şarj da kalacaktır. Otomatik şarj özelliği ile robot süpürge ortalama 290 ila 320 dakikalık bir sürede tamamen şarj oluyor.

    Robot süpürgenin kutusundan bir adet toz haznesi, bir adet toz ve su haznesinin yanı sıra kumanda, yedek filtre, iki adet mop bezi, dört adet yan fırça ve bir adet temizleme kutusu da çıkıyor.

    ARNICA ET13350 Sil Süpür Robot Süpürge ürününü mediamarkt.com.tr’den satın alın.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN