Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımApple'ın iPhone 12 odaklı MagSafe hamlesi

    Apple’ın iPhone 12 odaklı MagSafe hamlesi

    Apple’ın iPhone 12 serisi ile karşımıza çıkartmış olduğu MagSafe cihazı için yeni gelişmeler oluyor. Konu hakkında yapılan yeni paylaşımlara göre Apple iPhone 12 MagSafe cihazı için yeni renkler ortaya çıktı. İlkbahar koleksiyonu olarak piyasaya sürülmesi beklenen cihazların, dört renk seçeneği yolda görünüyor.

    iPhone 12 MagSafe için yeni renkler

    Paylaşılan yeni MagSafe cihazlarının yeni renkleri mavi, yeşil, turuncu ve yeni bir koyu mor rengi olarak kayıtlara geçiyor. Weibo’da yayımlanan bu sızıntı, DuanRui isimli bir kullanıcı tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan renkler aynı zamanda iMac için geleceği söylenen renklere de bir göz kırpıyor ancak Apple tarafından henüz konu hakkında bir onaylama gelmedi.

    Apple aynı zamanda iPhone 11 için ve Apple Watch için uyumlu MagSafe cihazları da geliştirmişti. İlerleyen dönemde Apple’ın hem cihaz desteğini artırması hem de MagSafe’i daha da geliştirmesi bekleniyor.

    iOS 14 ile neler yapılabilir: İşte tüm özellikleri

    Öte yandan, Apple iOS 14.5 ile şeffaflık kurallarını tekrar gündeme getiriyor. Bildiğiniz gibi iOS 14 ile kullanıcı gizliliğine önem veren Apple, gizlilik ihlali yaşatan uygulamalar konusunda daha sıkı kurallar getirmeyi hedefliyor. Kullanıcı verilerini izlemeyi sağlayan geçici çözümleri de devre dışı bırakmayı sağlayan bir özellik bulunuyor. Söz konusu özellik uygulama geliştiricilerin güncellemeleri kullanıcılara ulaştırmasında sorunlara sebep olmuştu.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN