Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelApple yeni iOS sürümünü ne zaman yayınlayacak?

    Apple yeni iOS sürümünü ne zaman yayınlayacak?

    Apple’ın akıllı telefonlarında kullandığı işletim sistemi iOS, devamlı olarak güncelleniyor. Güncellemeler ile beraber yeni özellikler kazanan iPhone’lar, daha iyi bir hale geliyor. Bundan dolayı yeni gelecek olan iOS sürümlerinin çıkış tarihi her zaman merak ediliyor. Merak edilen şimdiki soru ise en yeni iOS sürürümü olan iOS 13.5 ne zaman çıkacak, bizlere hangi yenilikleri getirecek?

    İOS 13.5 ne zaman çıkacak?

    iOS 13.5 özellikle Corona virüs ile alakalı yenilikleri iPhone’lara getirmesinden dolayı merakla bekleniyor. Apple’dan sızdırılan bilgilere göre yeni iOS sürümünü akıllı telefonlarımıza Mayıs’ın 2. haftası veya en geç 3. haftası indirebileceğiz. Böylelikle iPhone’larımız en yeni özelliklere kavuşmuş olacak. Peki yeni özellikler arasında neler var?

    Yeni iOS 13.5 sürümü bizlere hangi yenilikleri sunacak?

    iPhone kullanıcılarına yeni hangi özellikler sunulacak bir süre önce belli oldu. iPhone’lara gelecek yenilikler arasında şu zamanlarda kullancıların en büyük dertlerinden bir tanesi olan yüzümüzde maske takılıyken, Face ID’nin yüzümüzü tanımama sorunu giderilecek. iPhone, yüzümüzde maske olduğunu anladığında direkt olarak kilit ekranında şifre girmemizi isteyecek. Bu güncelleme ile beraber işlerimiz kolaylaşacak.

    Gelen yeni bir diğer özellik ise Google ile yürütülen ortak süreç olan Exposure Notification. Bu özellik çalışmaya başladığında, bu sürece dahil olanların yan yana gelmesi durumunda telefonlar Bluetooth ile birbirlerinden haberdar oluyorlar. Ardındantelefonunuz yan yana geldiğiniz insanları kaydediyor ve sizin Corona virüse yakalanmanız durumunda bu kişilerin listesini çıkartıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN