Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürApple WWDC 2021’de neler tanıtacak?

    Apple WWDC 2021’de neler tanıtacak?

    Apple, WWDC 2021’de neler tanıtacak, hangi işletim sistemlerinde ne gibi yenilikler bekleniyor? İşte yanıtlar…

    Her yıl yaz aylarında düzenlenen Apple Worldwide Developers Conference, ülkemizdeki yaygın bilinirliği ile Geliştiriciler Konferansı’nın tarihinin açıklanmasına sayılı gün kaldı… Merakla beklenen etkinliğin bu yıl da 2020’de olduğu gibi online formatta düzenlenebileceği söyleniyor.
    iOS 15, watchOS 8 ve daha fazlasını bekliyoruz… Peki Apple, tam olarak neleri tanıtacak, hangi işletim sistemlerinde ne gibi yenilikler bekleniyor?

    Bu yıl muhtemelen iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8 ve tvOS 15’in tanıtımlarını göreceğiz. Bu güncellemeler hakkında henüz pek bir şey bilmiyoruz, ancak gündemde olan bazı spekülasyonlar da yok değil. Bazılarını inceleyelim…

    Basında sıklıkla yer bulan iddialara göre Apple, iOS 15 ve iPadOS 15’te yeni arayüz güncellemesi sunabilir. Detay olarak uygulama simgelerinin daha büyük olabileceği kaydediliyor örneğin.

    WatchOS 8 için daha fazla sayıda saat yüzü ön planda olacak. Ek olarak geliştirilmiş bir Siri ile daha da güçlü bir Apple Maps beklentisi hakim.

    MacOS 12 için Silicon Mac’lere odaklanmış inovasyonla dolu bir işletim sistemi gündemde gibi. macOS High Sierra’da olduğu gibi son derece kararlı bir sürüm umuluyor.

    Son olarak tvOS 15’te yeni canlı duvar kağıtlarının gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. HomePod ve HomeKit ile entegrasyonu iyileştirme de diğer geliştirme başlıkları arasında yer alabilir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN