Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürApple WWDC 2020 programını açıkladı

    Apple WWDC 2020 programını açıkladı

    22-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan konferansın tüm detayları ve programı açıklandı…

    Apple yeni ürünlerini tanıtacağı Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC20) programını paylaştı. Şirketin resmi blogu üzerinden yapılan paylaşımda konferansın oturumlarının başlama saatleri ve konferans programı belli oldu.

    Apple tarafından her yıl düzenlenen Dünya Geliştiriciler Konferansı, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ilk kez online olarak yayınlanacak. 22-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan konferansın tüm detayları ve programı açıklandı. Konferans 22 Haziran’da Türkiye saati le 20:00’da başlayacak.

    Apple WWDC20’de iOS 14’ü tanıtacak

    Apple tarafından yapılan açıklamaya göre WWDC 2020, 22 Haziran’daki “Special Evet Keynote” ile başlayacak. Bu oturum adındanda anlaşılacağı gibi konferansın en önemli sunumlarına sahne olurken resmi açıklamada içeriğine ilişkin bir bilgi paylaşılmadı. Ancak büyük bir ihtimalle uzun süredir beklenen yeni iOS 14’ün tanıtılması bekleniyor. Bu oturumda ayrıca Apple tarafından yapılacak yeni yazılım güncellemeleri ve yeniliklerin de paylaşılması bekleniyor. Oturumlar, Apple.com ve YouTube üzerinden vanlı olarak yayınlanacak.

    İlk oturumunun ardından Platforms State of the Union isimli oturum yapılacak. Apple geliştiricilerin katılımıyla yapılacak oturumda App Store ekosistemindeki yenilikler ve en yeni uygulamalar tanıtılacak. Bu oturum Apple Developer sitesi üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

    İlk günün ardından 23-26 Haziran tarihleri arasında yüzden fazla mühendislik oturumunun WWDC 2020 kapsamında gerçekleşmesi bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN