Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiApple Watch'ın yeni işletim sistemi watchOS 7 duyuruldu

    Apple Watch’ın yeni işletim sistemi watchOS 7 duyuruldu

    Yeni watchOS 7, Apple Watch’a önemli kişiselleştirme, sağlık ve fitness özellikleri ekliyor…

    Apple Watch’a gelişmiş özelleştirme araçlarının yanı sıra yeni ve güçlü sağlık ve fitness özellikleri ekleyen watchOS 7’nin ön tanıtımı yapıldı. Paylaşılabilen ve keşfedilebilen saat kadranı konfigürasyonlarıyla kişiselleştirme yeni bir seviyeye taşınırken uyku izleme, otomatik el yıkama algılama, dansın da içinde bulunduğu ek antrenman türleri ve yeni bir işitme sağlığı özelliği gibi yenilikler kullanıcıların genel sağlık durumunu daha iyi yansıtmaya olanak veriyor.

    Kadranlar ve Paylaşma

    Kadranlar, Apple Watch deneyiminin merkezinde yer alıyor ve kullanıcıların önemli bilgileri bir bakışta görebilmesini ve Apple Watch’larını kişiselleştirebilmelerini sağlıyor. watchOS 7, yeni ebeveynden sörf meraklısına, tenisçiden fotoğrafçıya kadar herkesin kadranı kendi etkinliklerine veya yaşam tarzına uyacak şekilde yapılandırmasını sağlayan kombinasyonları keşfetmenin ve paylaşmanın yeni yollarını sunuyor.

    Uyku ve el yıkama

    Apple Watch, watchOS 7 ile kullanıcıların istedikleri kadar uyuyabilmelerine, zamanında yatmalarına ve uyku hedeflerine ulaşmak için bir uyku öncesi rutini oluşturmalarına yardımcı olan değerli araçlarla uykuya bütünsel bir açıdan yaklaşan uyku takibi özelliklerine sahip.

    Ellerin en az 20 saniye boyunca iyice yıkanması hastalıkların yayılmasını önlemeye yardımcı olabiliyor. Apple Watch, giyilebilir aygıtlarda türünün ilk örneği bir inovasyon olarak hareket sensörleri, mikrofon ve aygıt üzerindeki yapay öğrenme teknolojilerinden yararlanarak el yıkama hareketleri ve seslerini otomatik olarak algılıyor.

    Antrenman türleri ve Fitness uygulaması

    Antrenman uygulaması Apple Watch’taki en popüler uygulamalardan biri ve watchOS 7 ile birlikte bu uygulamaya güçlü kalp atış hızı ve özel olarak geliştirilmiş hareket algoritmalarıyla desteklenen dört heyecan verici yeni egzersiz türü ekleniyor. Core Training, Dans, Functional Strength Training ve Soğuma.

    iPhone’da yeniden tasarlanan ve şimdi Fitness adını alan Aktivite uygulaması; Aktivite, Antrenmanlar, Ödüller ve Aktivite Trendleri’ni bir sekmede, Aktivite Paylaşımı ve Aktivite Yarışmaları’nı başka bir sekmede olmak üzere birçok veriyi gelişmiş bir görünümle sunuyor

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN