Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürApple Watch için beklenen Spotify özelliği yolda

    Apple Watch için beklenen Spotify özelliği yolda

    Apple Watch kullanıcıların beklediği Spotify özelliği test edilmeye başlandı. Akıllı saat üzerinden müzik oynatmak artık mümkün olabilecek. İşte detaylar…

    2018 Kasım ayında yayınlanan Spotify Apple Watch uygulaması, o günden bu yana birçok güncelleme aldı. Ancak Siri desteği gibi bazı geliştirmeler yapılsa da yalnızca iPhone’da çalan müziğin kontrolünün mümkün olması kullanıcılar için oldukça büyük bir eksiklik olarak görülüyordu.
    Nihayet bu eksiklik geride kalmak üzere…

    Son bilgilere göre kullanıcıların beklediği saat üzerinden müzik oynatabilme özelliği test edilmeye başlandı. iPhone-Ticker adlı Almanya merkezli web sitesindeki habere göre, bazı Apple Watch kullanıcıları saat üzerinden müzik oynatma özelliğini “beta” etiketiyle görebiliyor.
    Beta etiketi, bu özelliğin henüz tüm kullanıcılara açılmadığını gösteriyor. Bir grup kullanıcıda test edilmeye başlanan bu özelliğin ise hangi kriterler doğrultusunda seçilerek yapıldığı bilinmiyor.

    Henüz test aşamasında olan özellik ile Apple Watch kullanıcıları Spotify uygulamasında akıllı saatleri üzerinden müzik çalabilecek ve hatta saatin hoparlörlerinden dinleyebilecek. Ek olarak kullanıcılar, Bluetooth aracılığıyla harici bir hoparlöre bağlanarak Spotify Apple Watch uygulaması üzerinden müzik dinleyebilecekler.
    Test aşamasında olan bu özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı ise henüz belli değil. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN