Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürApple, Shot on iPhone Macro Challenge’ın en iyi fotoğraflarını açıkladı

    Apple, Shot on iPhone Macro Challenge’ın en iyi fotoğraflarını açıkladı

    Fotoğrafçıların göz alıcı fotoğrafları apple.com sayfasında, Apple Instagram hesabında (@apple) ve belirli şehirlerdeki reklam panolarında sergilenecek…

    Bu yılın başında, dünyanın dört bir yanındaki iPhone fotoğrafçıları birkaç hafta boyunca Shot on iPhone Challenge için çektikleri en iyi makro fotoğrafları paylaştılar ve Apple, geniş bir çeşitliliğe sahip global iPhone fotoğrafçıları topluluğunu temsil eden 10 kazananı açıkladı.

    Finalistler arasında Çin, Macaristan, Hindistan, İtalya, İspanya, Tayland ve ABD’den fotoğrafçılar yer alıyor. Bu fotoğrafçıların göz alıcı fotoğrafları apple.com sayfasında, Apple Instagram hesabında (@apple) ve belirli şehirlerdeki reklam panolarında sergilenecek.

    Kazanan fotoğraflar, makro çekimin en güzel tarafının, sıradan olanı sıra dışı hale getirerek küçük şeyleri çok büyükmüş gibi fotoğraflamaya olanak vermesi olduğunu ortaya koyuyor. Fotoğraflar arasında bir örümcek ağının üzerindeki çiy damlaları, bir köpeğin tüylerinin üzerine düşen kar taneleri, gözenekli bir hibiskus çiçeği ve maden suyunun baloncukları arasında bir çilek gibi çıplak gözle bakıldığında gözden kaçabilecek inanılmaz doğa çekimleri bulunuyor.

    Kazanan fotoğraflar Anand Varma, Apeksha Maker, Peter McKinnon, Paddy Chao, Yik Keat Lee, Arem Duplessis, Billy Sorrentino, Della Huff, Kaiann Drance ve Pamela Chen gibi uzmanlardan oluşan uluslararası bir jüri tarafından belirlendi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN