Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelApple, iPhone tarafında yeni bir rekor kırdı: Tam 2 milyar!

    Apple, iPhone tarafında yeni bir rekor kırdı: Tam 2 milyar!

    Apple yeni iPhone serisini tanıttıktan sonra pek çok haberle gündeme geldi. Bu noktada yeni çıkan iPhone raporlarına göre Apple 2 milyar iPhone satışı yapmayı başardı. Yani teknoloji devi, 2 milyar satış rakamına ulaştı ve her geçen gün artmaya da devam ediyor. Özellikle iPhone 13’lerin tüm dünyada satışa sunulmasıyla bu rakamın kısa süre içinde yeni üyelerle artması bekleniyor.

    Apple 2 milyar iPhone satışı gerçekleştirdi

    iPhone 13 ailesiyle daha da görünür olan ‘standart tasarım ve özellikler’ Apple’ın eleştirilmesine neden olsa da yine de satış rakamlarını olumsuz etkilememiş gibi görünüyor. Zira 2022 yılındaki tahminlere göre Apple, 100 milyonun üzerinde iPhone satışı yapacak. Bu ise eskisi kadar yenilikçi olmamasına rağmen iPhone’un popülerliğini artırmaya devam ettirdiğini gözler önüne seriyor.

    iPhone 13 serisinin Türkiye fiyatları

    Yapılan araştırmada 14 yıl önce 400 dolara bir iPhone satın alabilirken 2021 yılında halen 400 dolara alınabilecek iPhone’un olması dikkat çekiyor. 64 GB depolama alanına sahip iPhone SE’yi 400 dolara alabilen kullanıcıların en yüksek 1 TB depolama alınına sahip iPhone 13 Pro Max için 1.600 dolar ödemesi gerekiyor.

    Raporda ayrıca 1 milyar satış rakamına ulaştığında Apple’ın bir kutlama yaptığı ancak 2 milyarda yapmadığı da vurgulanıyor. 1 milyar satış rakamı kadar ilgi çekici olmadığına ve ‘duyarsızlaştığına’ işaret ediliyor.

    Dünyanın en pahalı iPhone’ları tanıtıldı: 48.000 dolar!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN