Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürApple, HomePod mini’yi tanıttı

    Apple, HomePod mini’yi tanıttı

    HomePod mini, etkileyici kompakt tasarımında yerleşik olarak bulunan gizlilik ve güvenlik özellikleriyle ideal bir müzik dinleme deneyimi, akıllı yardımcı ve akıllı ev özellikleri sunuyor.

    Apple HomePod ailesine yeni katılan mini’yi duyurdu. Aygıt, etkileyici bir ses deneyimi ve günlük işlerinizi yapmanız için Siri’nin zekası ile konfor ve rahatlık sunarak karmaşık olmayan bir akıllı ev deneyimi sağlıyor.

    Yalnızca 3,3 inç yüksekliğinde olan HomePod mini, yenilikçi teknolojilere ve geliştirilmiş yazılıma sahip. Bu iki özellik hoparlörün yerleştirildiği her yerde olağanüstü bir ses kalitesi sunması için bilişimsel ses teknolojisinin temelini oluşturuyor.

    “Bu aygıt, müşterilerin bir akıllı hoparlörden isteyeceği her şeyi sunuyor; müzik dinlemek için muhteşem bir ses kalitesi, evdeki herkese kişisel bir deneyim sunan birinci sınıf akıllı yardımcı ve her Apple ürünü gibi HomePod mini de gizlilik ve güvenlik gözetilerek tasarlandı,” diyen Apple’ın Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Borchers şöyle devam etti.
    “HomePod mini, bir Apple aygıtı olan herkes için mükemmel akıllı hoparlördür. Müzik dinlemek, gelen aramaları yanıtlamak veya kişiselleştirilmiş dinleme önerileri sağlamak için iPhone ile mükemmel şekilde çalışıyor. Apple TV’nin sesini bir üst seviyeye taşıyor, Mac’teki müziklerinizi dinlemenizi sağlıyor ve bir çok farklı özellik daha sunuyor. Böyle küçük bir hoparlörde çok fazla Apple inovasyonu var. Üstelik hesaplı bir fiyata.”

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN