Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımApple HomePod mini ile evler daha da akıllı

    Apple HomePod mini ile evler daha da akıllı

    Etkileyici bir ses deneyimi sunan HomePod mini, iPhone ile birlikte çalışıyor, akıllı Siri özellikleriyle geliyor ve tüm akıllı evlerin temelini oluşturuyor.

    Apple sarı, turuncu ve mavi olmak üzere üç yeni ve çarpıcı renk seçeneğiyle sunulan HomePod mini ile evleri daha da akıllı hale getiriyor. Yeni renk seçenekleri, kullanıcıların kişiliklerini ve tarzlarını her alanda ifade etmelerini sağlayacak daha çeşitli olanaklar getiriyor.
    Boyu yalnızca 8,4 cm olan HomePod mini, ideal bir müzik dinleme deneyiminin yanı sıra akıllı Siri özelliklerini ve akıllı ev becerilerini yerleşik gizlilik ve güvenlikle birlikte sunuyor.
    Apple ürün ve hizmetleri arasında entegrasyon sağlaması, HomePod mini’yi bir Apple aygıtına sahip herkes için ideal bir akıllı hoparlör haline getiriyor.
    HomePod mini, Kasım ayından itibaren beyaz ve uzay grisinin yanı sıra bu yeni renk seçenekleriyle ve uyumlu renklerdeki dokunmatik yüzey, ağ dokulu kumaş, ses düzeyi simgeleri ve örgü güç kablosu gibi ayrıntılarla sunulacak.
    “HomePod mini inanılmaz bir ses kalitesi sunuyor. Üstelik global Apple Music kataloğundaki 90 milyondan fazla şarkıya erişim ve Apple aygıtlarınızla kusursuz entegrasyon olanağı sayesinde, iPhone kullanıcıları için vazgeçilmez akıllı hoparlör olma özelliğini taşıyor,” diyen Apple’ın Global Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Borchers şöyle devam ediyor: “Yeni canlı renk seçenekleriyle sunulan HomePod mini, daha da fazla yere uyum sağlıyor ve olağanüstü ses, Siri’nin gücü, basit ve güvenli akıllı ev denetimleri sunarken gizliliğinizi de koruyor.”

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN