Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelApple bilgisayarlar için yeni güncellemeler var

    Apple bilgisayarlar için yeni güncellemeler var

    Apple, kendi bilgisayarları için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan yeni MacOS güncellemesi ile beraber kullanıcıların canını sıkan birçok hata giderildi. İşte hızlıca indirmenizi tavsiye ettiğimiz ve güzel haberler getiren güncellemenin notları.

    Apple’dan yeni MacOS güncellemesi

    Apple bilgisayarları için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Yayınlanan yeni güncellemeler, MacBook, iMac ve Mac Mini modellerinde indirilebilecek. Güncelleme hakkında paylaşılan notlara bakıldığında macOS’un Wi-Fi ağlarına otomatik olarak bağlanmamasına sorun olan bir sorunun giderildiği belirtiliyor. Bu yaşanan sorun sebebile bazı kullanıcılar kendi ağlarına bağlanmakta problem yaşıyordu.

    Yayınlanan güncelleme sadece bu soruna odaklanmadı. Diğer bir macOS Catalina 10.15.7 yeniliği ise iCloud Drive üzerinde yaşanan senkronizasyon problemiydi. Bu problem ile en çok yeni iMac modellerinde karşılaşılıyordu. Bu sorun da ortadan kaldırılmış oldu. Kullanıcıların sorunlarının çözümüne odaklanılan bu güncelleme, Mac App Store ya da Sistem Tercihleri üzerinden indirilebiliyor. Eğer bahsettiğimiz cihazlardan herhangi birisine sahipseniz, güzel haberler getiren bu güncellemeyi zaman kaybetmeden kurmanız gerektiğini belirtelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN