Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiApple 2 milyarıncı iOS cihazını kutluyor

    Apple 2 milyarıncı iOS cihazını kutluyor

    Apple’ın 2 milyarıncı iOS cihazını (iPhone, iPad ve iPod touch modellerinden oluşuyor) satmaya hazırlandığı duyuruldu. İşte detaylar…

    Apple, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği yeni iPhone lansmanıyla kendisinden çokca söz ettirdi, ettirmeye devam ediyor. Kısa süre içerisinde resmi satışlarına pilot ülkelerde başlayacak olan önde gelen teknoloji şirketinin, tanıtım etkinliğinde bahsi geçen konulardan biri de tarihi boyunca satışı gerçekleştirilen iOS cihaz sayısı hakkındaydı.

    Lansman etkinliğinde paylaşılan bilgiye göre Apple, kendi mağalarına (Apple Store’lara) her yıl yarım milyar müşteri çekiyor, işin ilginç yanı bu ziyaretçilerin sadece kahve içmek ya da etrafa bakınmak için orada bulunmuyor olması. Hatta teknoloji şirketi, akıllı telefon satışlarında son derece iddialı bir konumda yer alıyor.

    2 milyara yaklaşıldı…

    En nihayetinde ise Apple’ın şimdiye kadar 2 milyara yakın iOS cihaz satışı gerçekleştirdiği bilgisi paylaşıldı. Bu aşamada iOS cihazlarının iPhone’un yanı sıra iPad ve iPod touch modellerini de kapsadığını belirtelim. Bununla birlikte cihazların önemli bir kesimi iPhone şeklinde.

    Apple Watch’tan büyük başarı…

    Öte yandan Apple’ın akıllı saatin dışında ‘genel saat pazarında da’ öncü konumda olduğu kaydediliyor. Kuvars ve yaylı saatler dahil tüm ekosistem içerisinde en çok satış gerçekleştiren marka ‘Apple Watch’ serisiyle Apple.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN