Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımAnTuTu’ya göre fiyat/performansta lider akıllı telefonlar

    AnTuTu’ya göre fiyat/performansta lider akıllı telefonlar

    AnTuTu, fiyatına göre sunduğu performansla dikkat çeken bir nevi parasını gerçek anlamıyla hak eden telefonları açıkladı. Listede Çin menşeli telefonlar başı çekiyor.

    Performans testi uygulaması olarak bildiğimiz AnTuTu, bu sefer karşımıza farklı bir kıyaslama ile çıktı. Genelde her ay testlerden yüksek puanlar alan telefonları listeleyen AnTuTu, bu sefer sunduğu performans ile parasını gerçek anlamda hak eden telefonları listeledi. Telefon pazarına agresif bir fiyat politikası izleyerek giriş yapan Çinli üreticiler doğal olarak bu listenin zirvesinde yer almayı başardı.

    İşte o telefonlar…

    2.000-2.999 Yuan fiyat aralığındaki telefonları masaya yatıran AnTuTu, 6 GB RAM + 64 GB ROM’a sahip olan Xiaomi Mi 8 modelini bu listede zirveye yerleştirdi. Bu listede yer alan diğer telefonlar sırasıyla şu şekilde; Xiaomi Mi 9, Meizu 16th, Nubia Red Magic Mars, Nubia Z18, Xiaomi Mi MIX 2S, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, Honor V20, Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition ve Nubia Red Magic.

    AnTuTu 3.000 Yuan ve üzerindeki telefonları ayrı bir listede değerlendiriyor. Bu listenin zirvesinde ise 8 GB RAM + 256 GB ROM’u barındıran oyuncu telefonu Xiaomi Black Shark yer alıyor. Listede yer alan diğer telefonlar ise yine sırasıyla şu şekilde; Meizu 16th Plus, Black Shark Helo, Xiaomi Mi MIX 3, Nubia X, OnePlus 6T, OnePlus 6, Honor Magic 2, Huawei Mate 20 ve Vivo NEX Ultimate.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN