Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımAnkette şaşırtan sonuç iPhone 13 için '10 milyon kişi'

    Ankette şaşırtan sonuç iPhone 13 için ’10 milyon kişi’

    Apple heyecanla beklenen etkinliğinin üzerindeki perdeyi hafif de olsa araladı. Etkinliğin resmi tarihini 14 Eylül olarak açıklayan Apple’ın bu etkinlikte tanıtması beklenen iPhone 13 serisi gerçekten de heyecanlandırıyor. Gerek sızdırılan özellikler gerekse uçuk fiyatlarıyla 2021 yılının son aylarında tanıtılacak bu akıllı telefon serisi çok konuşulacak gibi görünüyor. Öte yandan iPhone 13 ailesi için bir anket gerçekleştirildi ve şaşırtan bir sonuç ortaya çıktı.

    iPhone 13 ailesi daha tanıtılmadan müşterilerini buldu

    Uswitch adlı bir değişim şirketi yeni iPhone serisi için Birleşik Krallık özelinde bir anket gerçekleştirdi. Bu ankete katılan kişilerin yüzde 19’u hemen iPhone 13’e geçeceklerini söyledi. Yaklaşık 2 bin kişiyle yapılan bu anket sonucu ülkenin nüfusuna oranlandığında 10 milyon oluyor.

    Ankete katılan kişilerin yarısından fazlası iPhone’ların çok pahalı olduğunu söylerken azımsanmayacak sayıda kişi(yüzde 41) iPhone’ların abartıldığını düşündüğünü söyledi. Yine ankete katılan kişilerin bir kısmı daha düşük fiyatlarla birlikte kutudan şarj cihazının çıkması gerektiğini düşünüyor.

    pembe iphone 13

    Araştırmayı gerçekleştiren uzmanlardan olan Cahtherine Hiley, Apple’ın herhangi bir akıllı telefon üreticisine oranla en sadık hayranlara sahip olduğunu söyledi. Çünkü öyle bir kitle varki yeni iPhone piyasaya çıkar çıkmaz hemen alacak önemli bir kitle var. Hatta Hiley, bu yıl yapılacak ve birkaç gün içinde gerçekleşmesi beklenen etkinliğin en büyük iPhone etkinliği olacağını söylüyor.

    Ortaya çıkan sızıntılara göre Apple iPhone 13 serisi ile ‘devrimsel’ özellikler sunmayacak ancak önemli yükseltmeler sunacak. Yeni renk ve depolama alanı seçeneklerini de bünyesinde barındırması beklenen telefon ailesinin ne kadar ses getireceğini ilerleyen günlerde göreceğiz.

    iPhone 13 Pro ve Pro Max iddialı bir şekilde geliyor

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN