Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaAndroid kullanıcılarına Twitter üzerinden teknik destek verilecek

    Android kullanıcılarına Twitter üzerinden teknik destek verilecek

    Google’ın açıklamalarına göre Android kullanıcıları #AndroidHelp etiketini kullanarak Twitter’da tüm sorunlarıyla alakalı yanıtlar bulabilecek…

    Google, artık Android kullanıcılarının yaşadığı problemleri Twitter aracılığıyla çözecek. Bu destek için direkt mesaja da gerek olmayacak. Google, yaptığı açıklamada bundan sonra #AndroidHelp etiketiyle yapılan paylaşımlara teknik destek sunacağını belirtti.

    Google, bu yeni yöntemle alakalı detayları Reddit aracılığıyla paylaştı. #AndroidHelp etiketine yazılacak paylaşımlar, resmi Android Twitter hesabı (@Android) üzerinden yanıtlanacak.

    Google’ın açıklamalarına göre Android kullanıcıları bu etiketi kullanarak tüm sorunlarıyla alakalı yanıt bulabilecek. Genel problemlere ek olarak kimlik doğrulama, güvenlik gibi konularda da kullanıcılara destek sağlanacak.

    Google’ın, Android kullanıcılarına teknik destek sağlamak amacıyla neden özel mesaj yolunu kullanmadığı ile alakalı bir açıklama yapılmadı. Şirket bu kararı muhtemelen “spam” mesajlara karşı önlem niteliğinde almış olsa da, kullanıcılar bu açık cevap sistemi sayesinde ekstra iletişim zorluklarından kurtularak kolayca yardım alabilecek.

    Şimdiye kadar hashtag, tasarımla ilgili şikâyetlerden tutun da Android güncellemelerinin tarihlerine kadar çok çeşitli sorularla ağzına kadar dolmuş vaziyette. Bu destek kanalının nasıl sonuçlanacağını henüz bilinmese de, resmi Android Twitter hesabı daha tek bir cevap bile vermedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN