Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonANC teknolojili HUAWEI FreeBuds 4 duyuruldu

    ANC teknolojili HUAWEI FreeBuds 4 duyuruldu

    Huawei, en yeni True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth kulaklığı olan HUAWEI FreeBuds 4’ü tanıttı.

    Huawei’nin TWS kulakiçi kulaklık serisine eklenen yeni ürün, dünyanın ilk Uyarlanabilir Kulak Eşleştirme (Adaptive Ear Matching) aktif gürültü önleme (ANC) teknolojisine sahip. ANC teknolojisi, yüksek çözünürlüklü ses kalitesi ve akıllı ses bağlantısı ile HUAWEI FreeBuds 4, yalnızca ses kalitesi sunmakla kalmayıp, aynı zamanda açık ANC dinleme deneyimini yepyeni bir düzeye taşımayı vadediyor. (https://www.curlygirldesign.com/)

    Ayrıca FreeBuds 4, donanım ve yazılım düzeyinde iyileştirilmiş gürültü önleme özelliğine sahip, yeni yükseltilmiş Open-fit ANC teknolojisi ile donatılmış olarak piyasaya sürüldü.

    FreeBuds 4, ilk kez açık kulaklıklarda Uyarlanabilir Kulak Eşleştirme (AEM) teknolojisine de sahip. Kullanıcıların kulak şeklini ve kullanım durumunu otomatik olarak algılayan HUAWEI FreeBuds 4, her kullanıcı için optimum gürültü engelleme kurulumunu akıllı bir şekilde belirler. En konforlu gürültü giderme deneyimini sağlayan ürün, kullanıcıların kullanım durumu ne olursa olsun tutarlı ve yüksek çözünürlüklü ses kalitesine sahip olmalarını sağlıyor.

    Ek olarak HUAWEI FreeBuds 4, yükseltilmiş gürültü engelleme performansı sağlamak için çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisi ile geliyor. Mikrofonların ortam gürültüsünü çok daha yüksek doğrulukla almasını ve endüstri lideri seviyelere ulaşmasını sağlayan çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisini kullanan ürün, endüstrinin ilk açık-fit kulakiçi setini barındırıyor.

    Son olarak FreeBuds 4, 40 kHz’e kadar frekans aralığını destekleyen ve yüksek çözünürlüklü ses kalitesi sunan bir Sıvı Kristal Polimer (LCP) kompozit diyafram kullanıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN