Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunAmong Us PlayStation’a Geliyor

    Among Us PlayStation’a Geliyor

    Son dönemin popüler oyunları arasında gösterilen Among Us PlayStation’a geliyor. İşte detaylar…

    Uzun süredir konuşulan konu gerçek oldu… Mobil ve PC platformlarında son zamanların popüler oyunu Among Us, 2021 yılı içerisinde PlayStation 5 ve 4 konsollarındaki yerini almaya hazırlanıyor. PlayStation’a gelecek olan Among Us, kullanıcılarına çapraz platform ve çoklu oyuncu desteği de sağlayacak.

    Sony’nin gerçekleştirdiği State of Play etkinliği kapsamında Among Us yapımcısı InnetSloth, yapımın PlayStation platformuna geleceğini duyurmuştu. Popüler oyun Among Us, konsol platformlarında PlayStation’dan önce 15 Aralık itibarıyla Nintendo Switch ile erişilebilir hale gelmişti.

    PlayStation üzerinden Among Us oynamak isteyen konsol sahiplerine özel olarak tasarlanmış oyun içinde kullanabileceğiniz kostümler, şapkalar ve oyun içerisinde sizin yanınızda bulunan evcil hayvan yer alacaktır. Oyunun PlayStation sürümüne özel bu tasarımlar PlayStation’ın sevilen ve en klasik temalarından birisi olan Rathced & Clank ile hazırlanacak.

    2021 yılı sona ermeden önce PlatStation 5 ve 4 platformlarına geleceği bildirilne Among Us’ın Xbox Series X ve S oyun konsollarında da yerini alması bekleniyor. Oyunun en son güncellemesiyle birlikte gelen Airship haritası şimdi mobil, PC ve Nintendo Switch platformlarında oynanabilir durumda.

    Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN