Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetAkıllı telefon kullanıcıları için olmazsa olmaz aksesuarlar

    Akıllı telefon kullanıcıları için olmazsa olmaz aksesuarlar

    Günlük hayatımızda akıllı telefonumuzu daha verimli kullanmak için çeşitli aksesuarlara ihtiyaç duyarız. Bu aksesuarların başında kulaklık, akıllı saat ve taşınabilir batarya gibi ürünler gelir. Bu hafta MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim akıllı telefon aksesuarları önerilerinde bulunuyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

    JBL Tune 560BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

    JBL Tune 560BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

    Özellikle açık alanlarda zaman geçirirken, spor yaparken ya da yolculuklarda telefonunuza eşlik edecek en iyi aksesuar, kuşkusuz iyi bir kulaklıktır. JBL firmasının Tune 560BT model kablosuz kulaklığı, günlük kullanım için ideal seçeneklerden biri. Kablosuz olarak kullanılabilen ve kulak üstü bir kulaklık olan JBL Tune 560BT, pasif gürültü önleme özelliğine sahip. Ürün, müzik ya da podcast dinleme ve telefon görüşmesi yapmak için size eşlik etmek için uygun.

    Amazfit-Neo-Black-

    Amazfit Neo Retro Akıllı Saat

    Spor aktiviteleri başta olmak üzere, günlük kondisyonunuzu takip etmek için akıllı saat yararlı olacaktır. Piyasada çok farklı akıllı saat ve akıllı bileklik seçenekleri var. Amazfit firmasının Neo adlı bu retro modeli, klasik saat görünümü içinde size bir akıllı saatin sağlayacağı pekçok işlevi sunuyor. Suya dayanıklı olması nedeniyle havuz ya da denizde rahatlıkla kullanılabilen ve iddialı pil ömrüyle uzun süre şarj ihtiyacı gerektirmeyen Amazfit Neo, akıllı telefonunuz için iyi aksesuarlardan biri olmaya aday.

    Taşınabilir Şarj Cihazı

    PHILIPS DLP1720CV/97 20.000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı

    Hayatın koşuşturmacası içinde akıllı telefonumuzun şarjının azalması bize büyük stres yaşatır. Hele priz bulamayacağımız bir noktadaysak bu durum kriz düzeyine varabilir. İşte böyle krizler yaşamamak için yanımızda güçlü bir taşınabilir şarj cihazı bulundurmak çok faydalı olacaktır. PHILIPS firmasının DLP1720CV/97 model taşınabilir şarj cihazı, aynı anda iki cihazınızı birden şarj edebiliyor. Böylece gün içinde enerjiniz hiç bitmiyor.

    ZHIYUN Smooth-4 Gimbal

    ZHIYUN Smooth-4 Gimbal

    Akıllı telefonunuza güç katacak cihaz olarak son önerim ise, video çekmek ve bunu da daha kaliteli ve sağlıklı yapmak isteyenler için ZHIYUN firmasının Smooth-4 Gimbal adlı ürünü. Tripodla ya da hareket halinde kullanılabilen bu ürün, en hareketli anlarda bile titreşimsiz ve daha kaliteli video kayıtları yapabilmenizi kolaylaştırıyor.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Benim MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim akıllı telefon aksesuar modelleri bu kadar. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan daha fazla aksesuar seçeneği için buradan bilgi alabilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Fujifilm Instax Mini 11 ile anında fotoğraf baskısı

    Fujifilm Instax Mini 11 ile anında fotoğraf baskısı

    Fujifilm Instax Mini 11 ile anında fotoğraf baskısı

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN