Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelAirPods Studio için üretimin başladığı iddia edildi

    AirPods Studio için üretimin başladığı iddia edildi

    Apple’ın bir kulak üstü kulaklık modeli üzerinde çalıştığı uzun süredir biliniyordu. Henüz şirket cephesinden hiçbir açıklama gelmese de iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son çıkan iddia ise AirPods Studio isimli kulak üstü kulaklığın yakın zamanda ortaya çıkacağını gösteriyor.

    AirPods Studio yolda

    Apple’ın yeni kulaklık modelinin yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceği konuşuluyordu. Son iddialar ise ilk yarı bitmeden kulaklıkların kendini göstereceği yönünde. Ayrıca iddialar tabii ki Studio’nun üretiminin de başladığına işaret ediyor. MacRumors, Apple’ın haziran ayının sonunda gerçekleştireceği WWDC 2020’de bu kulaklık modelini tanıtabileceğini iddia etti.

    AirPods Studio geliyor

    Studio’nun yaklaşık fiyatı 349 dolar olacak ve deri kaplama ya da nefes alabilen kumaş gibi versiyonları bulunacak. Kulaklıkta bulunacak manyetik çıtçılar sayesinde bant dolgusu ve kulaklık kısımları kolayca değiştirilebilecek.

    AirPods Studio tabii ki bir dizi sensör ile gelecek. Bu sensörler sayesinde kulaklık, kullanıcının kulaklığı takıp takmadığını algılayabilecek.

    Bu arada yeni kulaklık modelini şimdiye kadar yalnızca sızdırılan iOS 14’te gördüğümüzü hatırlatmış olalım.

    Şimdilik tüm bilgilerin iddia seviyesinde olduğunun altını tekrar çizmekte fayda var. İlerleyen dönemde özelliklerin resmiyet kazanacağını söyleyebiliriz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN