Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaAdobe Photoshop Camera güncellendi!

    Adobe Photoshop Camera güncellendi!

    Günümüz çağında, fotoğraf uygulamaları düzünleme ve efekt konularında kendilerini geliştirdiler. Bu sayede normal bir fotoğraftan fazlasını elde etmemizi sağlayan uygulamalar, popüler olmaya devam ediyor. Bu uygulamalardan biri olan Adobe Photoshop Camera güncellendi ve yeni yetenekler kazandı!

    Adobe Photoshop Camera Android telefonlar için güncellendi

    Adobe’nin mobil uygulaması olan Photoshop Camera, yeni filtreler ve lensler ile geri dönüyor. Bir süredir çoklu kamera lensi bulunan telefonlarda uyumluluğu bulunmadığı gerekçesiyle eleştirilen uygulama, bu desteği en son güncelleme ile sağlıyor. Uygulamayı kullanarak fotoğraflarını düzenleyen kişiler için daha kullanışlı hale getirdi.

    İlk olarak piyasaya sürüldüğünde uygulama daha az özelliğe sahipken ilerleyen süreçte kullanıcı sayısını artırdıkça yeni özellikler de gelmeye başladı.  Bu yeni güncelleme sayesinde aslında kullanıcılara fotoğrafları üzerinde çok daha fazla kontrol sağlanmasını sunuyor. Bu nedenle Adobe’nin mobil tarafta da oyunun kurallarını değiştirmeyi hedeflediğini söylemek yanlış olmaz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN