Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiAcer ve Sauber Motorsport iş birliği 2021’de devam edecek

    Acer ve Sauber Motorsport iş birliği 2021’de devam edecek

    Acer ve Formula 1 dünya şampiyonasında Alfa Romeo Racing ORLEN takımını yöneten Sauber Motorsport, iş birliklerini 2021 sezonunda da sürdüreceklerini duyurdu.

    2020’de değerli bir ortaklığa giren takım ve Acer, ekibi hem pistte hem de Sauber’in Hinwil’deki merkezinde güçlendirmek ve birbirine bağlamak için en yeni Acer teknolojisini kullanmaya devam ederek, iş birliklerini sonraki seviyeye taşıyacak. Yeni ve iddialı pazarlama kampanyasının yüzü ise Alfa Romeo Racing ORLEN pilotu Kimi Räikkönen olacak.

    160’tan fazla ülkede lider varlığa sahip, dünyanın en iyi ICT şirketlerinden biri olan Acer, takıma Enduro ve TravelMate dizüstü bilgisayarlar, ConceptD iş istasyonları ve dijital ekranlar gibi ticari sınıf çözümler sağlayacak. Acer’ın özel olarak tasarladığı donanım ve bağlantı çözümleri, 2021 sezonu boyunca ekibin Hinwil’deki genel merkezinden ekip garajına ve pit duvarına kadar birçok yerde yarışlar için kritik rol oynayacak. Acer ve Alfa Romeo Racing ORLEN sadece aynı teknoloji tutkusunu paylaşmakla kalmıyor, aynı zamanda 13-44 yaş arasında aynı hayran kitlesine hitap ediyor.

    Alfa Romeo Racing ORLEN Takım Müdürü ve Sauber Motorsport AG CEO’su Frédéric Vasseur: “Acer ile ilişkimizi genişletmek büyük bir mutluluk. 2020’de birlikte çalışmamız, üst düzey bilgi teknolojisi ve motor sporları dünyası arasındaki sinerjiyi vurguladı; bunların her ikisi de performans arayışının değişmez hedef olduğu ve her gün yeni geliştirme olanakları sunan son derece rekabetçi ortamlar. 2021’de birlikte çalışmaya devam etmemiz bunun doğal bir sonucu ve başarılı bir sezonu birlikte paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN