Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyun90’ların hafızalara kazınan oyunu geri mi dönüyor?

    90’ların hafızalara kazınan oyunu geri mi dönüyor?

    Quake serisi çıktığı 1996 yılında rüzgar gibi esmişti. Oyunseverlerden tam not almayı başaran Quake, zamanına damga vurmuştu…

    90’lı yıllarda ortaya çıkan Quake oyunu, kullanıcılar tarafından fazlasıyla sevilmişti. Hafızalara yer edinen oyunun yeniden çıkabileceği söylentisi gündemde. ESRB web sitesinde yayınlanan bir listede oyunun yeni bir versiyonu olabileceğine işaret edildi.

    Quake serisi çıktığı 1996 yılında rüzgar gibi esmişti. Oyunseverlerden tam not almayı başaran yapım, zamanına damgasını vurmuştu.

    Hafızalara kazınan oyunun serisi için yeni bir ‘remastered’ çalışmasının olacağı konuşuluyor. Bu haberin çıkması bile oyun severleri oldukça heyecanlandırdı.

    Çıktığı dönemde sevilen oyunun tekrar piyasaya çıkma iddiaları bile oyun severlerden pozitif şekilde karşılandı. Özellikle günümüze uyarlanarak yüksek çözünürlük dinamiklerine uyumlu formda çıkması efsane oyunu yeniden ölümsüzleştirebilir.

    Quake oyunu yeniden kullanıcılarla buluştuğunda her platformda oynanabilecek. Yani PS5, Xbox X/S, Nintendo Switch konsollarında yer alacak. Ayrıca PC içinde artık Quake oyununu görebiliriz.

    Quake tarafında ise henüz net bir açıklama gelmedi. Fakat ESRB’nin kendi sitesinde oyunun listelendiğini görebiliyoruz. Konuyla alakalı açıklama önümüzdeki günlerde yapılabilir.
    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN