Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Kadın7 Temmuz'a kadar MediaMarkt'tan LG InstaView alanlara 3.000 TL’ye varan indirim çeki

    7 Temmuz’a kadar MediaMarkt’tan LG InstaView alanlara 3.000 TL’ye varan indirim çeki

    InstaView Yaz Kampanyası kapsamında, 07 Temmuz’a kadar MediaMarkt’tan LG InstaView buzdolabı satın alanlar, LG markalı diğer beyaz eşya alışverişlerinde kullanabilecekleri, 3.000 TL’ye varan indirim çeki kazanıyorlar.

    Buzdolabı satın almayı düşünenler için harika bir kampanya söz konusu. MediaMarkt’tan LG InstaView alanlar, LG markalı diğer beyaz eşya alışverişlerinde kullanabilecekleri, 3.000 TL’ye varan indirim çeki kazanıyorlar. Kampanya 7 Temmuz 2020’ye kadar devam edecek.

    LG Electronics’in birinci sınıf InstaView Door-in-Door buzdolabı, form ve işlev arasında mükemmel denge sağlayarak, mutfakta gelişmiş yaşam tarzı sunmak için tasarlandı. InstaView Door-in-Door, Red Dot ve iF gibi dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden tanınan şık estetiğe ve pratik özelliklere sahip.

    LG InstaView adını, üzerine sadece iki kere tıklandığında şeffaf bir pencereye dönüşen bukalemun benzeri ön panelinden alıyor. Bu pencere, kullanıcıların kapıyı açmadan içeride ne olduğunu görmelerini sağlamanın yanı sıra, soğuk hava kaybını da azaltıyor. InstaView ile birlikte Door-in-Door, en sevilen içeceklere ve atıştırmalıklara kolay erişim sağlarken, ana buzdolabı bölmesinin oda sıcaklığına maruz kalmasını en aza indirerek soğuk hava kaybını yüzde 41’den fazla azaltmaya yardımcı oluyor.

    LG’nin buzdolaplarına değer katma arayışı, daha verimli ve daha keyifli bir mutfak hayatı yaratmak için tasarlanmış daha fazla teknolojinin geliştirilmesine yol açtı. Örneğin, Smart Care + yiyecekleri daha uzun süre taze tutmak, enerji maliyetlerini düşürmek ve daha kişisel bir hizmet sunmak için LG ThinQ AI kullanıyor. Bu akıllı cihaz, birkaç hafta boyunca toplanan verileri analiz ederek, belirlenen hedef sıcaklığını daha iyi korumak amacıyla, sık kullanım sürelerinden önce sıcaklığını düşürmesine izin veren kullanım modellerini algılayabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN