Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel500 TL altı en iyi bluetooth hoparlör modelleri

    500 TL altı en iyi bluetooth hoparlör modelleri


    Bakmakta fayda var: Realme 7 Pro : Uygun fiyata yüksek performans


    Bütçeyi fazla aşmak istemeyen ancak iyi bir ses kalitesine ve yüksek sese sahip olmak isteyenler için bir liste oluşturduk. Bu listede 500TL altında alınabilecek en iyi bluetooth hoparlörleri sizler için bir araya topladık. Birbirinden farklı 5 markanın bluetooth hoparlör modelleriyse şunlar:

    CELLULARLINE AQL Thunder Bluetooth Hoparlör

    hoparlör

    Silindir formu sayesinde elde tutuşu ve taşınması kolay olan model sizlere 10W’lık bir ses gücü sunuyor. Aynı zamanda CELLULARLINE markası bilindiği üzere teknoloji üzerine aksesuar üreten bir firma. Bu bluetooth hoparlörün fiyatı ise 459TL.

    SONY SRS.XB12 Bluetooth Hoparlör 

    hoparlör

    Ev sinema sistemleriyle birlikte ses konusunda deneyimli olan SONY, Bluetooth hoparlörü ile de aynı kaliteyi sunmayı hedefliyor. 6W’lık bir ses gücü olan model küçük boyutu sayesinde taşınabilirlik konusunda da büyük avantajı var. Ayrıca satın almak isterseniz 409 TL’lik fiyat etiketine sahip.

    JBL GO 3 Bluetooth Hoparlör

    hoparlörSes konusunda kendisini kanıtlamış markalardan birisi de JBL. Birçok farklı renge sahip olan JBL’in GO 3 modeli diğer modellerin aksine 4.2 W’lık bir ses gücüne sahip. Aynı zamanda fiyatıyla ve bir çok renge sahip olmasıyla dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Bu modelin fiyatı ise 399TL.

    GOLDMASTER Enjoy 97 Bluetooth Hoparlör

    bluetooth

    20W ses gücüne sahip olması ile listedeki en güçlü ses çıkışıyla dikkat çeken bu GoldMaster Enjoy 57 modeli tam bir fiyat/performans ürünü desek yanlış olmaz. Ayrıca microSD bağlantısı ve 3 saat kesintisiz müzik çalabilmesiyle ve 389TL’lik fiyatıyla bluetooth hoparlörleri listesindeki en iyilerden biri.

    ANKER SoundCore MotionB Bluetooth Hoparlör

    bluetooth

    Anker markası, telefon, tablet ve bilgisayar aksesuarları konusunda kaliteli ürünlere sahip bir marka. SoundCore MotionB modeli ise Anker’in bluetooth hoparlörleri arasında en çok tercih edilenlerinden birisi. 12W ses gücüyle beraber dış ortamda veya iç ortamda fark etmeksizin kaliteli sesi mevcut. Ayrıca 369TL’lik fiyatıyla da listemizdeki en ucuz ürün olmayı da başarıyor.

    Diğer modellere de göz atmak isterseniz buradaki linkten bakabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN