Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyun2021’in en çok indirilen PlayStation oyunları belli oldu

    2021’in en çok indirilen PlayStation oyunları belli oldu

    Sony, yaptığı bir paylaşımda 2021 yılı içerisinde en çok indirilen oyunların listesini yayınladı.

    Her ne kadar 2021 yılı oyunlar açısından çok şey beklediğimiz bir yıl olduysa da, beklentilerimiz maalesef çoğunlukla karşılanamadı. Call of Dutty Vanguard, Far Cry 6 gibi yapımlar çoğu oyuncunun heveslerini kursaklarında bıraktı.

    Böyle bir yılı geride bırakıp 2022’ye girdiğimiz şu günlerde ise 2021 yılında en çok indirilen oyunlar açıklandı. Açıklanan listede indirilen oyunlar, ABD/Kanada ve Avrupa olmak üzere iki farklı liste şeklinde veriliyor.

    ABD/Kanada bölgesinde en çok indirilen PlayStation 5 Oyunu NBA 2K22 olurken, onu Call of Duty: Vanguard  ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales takip ediyor. PlayStation 4’te ise birincilik GTA V’e ait. Devamında Call of Duty: Black Ops Cold War, Minecraft ve NBA 2K22 geliyor.

    Avrupa bölgesinde ise durum az da olsa farklı. PlayStation 5 için ilk sırada FIFA 22 yer alırken, ikinci sırada Call of Duty: Vanguard ve üçüncü sırada da FIFA 21 geliyor. PlayStation 4 için de birinci sırada GTA V, ikinci sırada Call of Duty: Black Ops Cold War ve üçüncü sırada Minecraft yer alıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN